SPECIAL MAKE UP

Η Mac και οι επαγγελματίες make up artists της δημιούργησαν 25 διαφορετικά looks για την έναρξη των Special Olympics.


Στην Τελετή Εναρξης των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics Αθήνα 2011, η MAC με τους επαγγελματίες make up artists της, δημιούργησαν συνολικά 25 διαφορετικά looks σε 1225 άτομα που βρέθηκαν backstage! Θέμα του μακιγιάζ, ήταν Το Ταξίδι του Οδυσσέα που αποτέλεσε και την έμπνευση για τα κοστούμια και το μακιγιάζ και των χορευτών και ήταν βασισμένο στα στοιχεία της φύσης- Θάλασσα, Ουρανός, Ηλιος, Γη.
Το αποτέλεσμα ακριβώς επειδή έγινε με πολλή αγάπη και καλή διάθεση ήταν και εντυπωσιακό, γοητευτικό και συγκινητικό. «Ολοι μαζί εμπνευστήκαμε από τη μυθολογία και φτιάξαμε μια δική μας 'Οδύσσεια' με αναφορές που ανασύραμε από κόσμους αρχαίους και τους μεταφέραμε στο Σήμερα», λέει η Ελλη Παπαγεωργακοπούλου, Υπεύθυνη για το σχεδιασμό των κοστουμιών Εναρξης Και Λήξης. Ο Γιάννης Μιχαηλίδης, Καλλιτεχνικός Διευθυντής της MAC είχε την ευθύνη του μακιγιάζ των παρουσιαστών της βραδιάς Vanessa Williams και Μάριου Φραγκούλη ενώ περισσότεροι από 150 Celebrities, Ολυμπιονίκες και επίσημοι καλεσμένοι αφέθηκαν στα χέρια των makeup artists της MAC- ανάμεσα τους οι Stevie Wonder, Vitorrio Grigolo, Στέφανος Κορκολής, Αλκηστης Πρωτοψάλτη, Γιώργος Καπουτζίδης, και πολλοί άλλοι Ελληνες και διεθνείς καλλιτέχνες που στήριξαν τους αγώνες.
Η εταιρεία μακιγιάζ MAC και όλοι όσοι συνεργάζονται μαζί της είναι και με την ψυχή και με τη δουλειά τους, δίπλα σε όλους τους αθλητές που με τη δύναμη της θέλησης τους δίνουν το δικό τους αγώνα για συμμετοχή στη ζωή, στη χαρά, στο επίτευγμα, στο σεβασμό και πάνω από όλα στην αξιοπρέπεια.


http://www.madamefigaro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...