Με τέσσερα (ζευγάρια) παπούτσια πάνινα

Κοριτσίστικα, δροσερά και με στυλ.
Είναι πιο άνετα από τις μπαρέτες, λιγότερο επίσημα από heels, πολύ πιο θηλυκά από τα κλασσικά αθλητικά, αρκετά δροσερά για κλειστά παπούτσια, πιο ασφαλή από τα σανδάλια, πολύ κομψά και κάνουν την γάμπα σου να δείχνει elegant και αδύνατη.


Ναι, καλά κατάλαβες, μιλάμε για τα πάνινα παπούτσια, τα κλασικά πάνινα παπούτσια που σε συνοδεύουν από μικρή μέχρι σήμερα και δεν έχουν χάσει ίχνος από το στυλ τους.

Δεν έχουν πάψει να εξελίσσονται όμως, και στην θέση το κλασικών, παλιών canvas, έχουμε την νέα φουρνιά που σε περιμένουν να τα φορέσεις.

1.Το ρομαντικό φλοράλ (Keds)

aq


Δύσκολο να φανταστείς άνοιξη και καλοκαίρι χωρίς μπόλικο φλοράλ στα ρούχα σου. Άκρως ρομαντικό μοτίβο, συνδύασε με τα λευκά σου φουστανάκια.

2.Σε στυλ γραφείου (GoodStead.co.uk)

aaq


ΓΓιατί μπορείς να φορέσεις πάνινα παπουτσάκια και στο γραφείο, με ένα καλό παντελόνι και μην χάνεις καθόλου το αυστηρό στυλ σεβασμού που θέλεις να περάσεις.

3Τα νέον για βράδυ (80s Purple)

aaaq


Για την βραδινή έξοδο που θα θελήσεις κάτι που θα τραβήξει την προσοχή με τον σωστό τρόπο. Θα ταιριάζουν τέλεια με τα skinny jean σου και τα αγορίστικα τοπ.

4.Τα ευσυνείδητα (Tom's)

aaaaq


Απόκτησε επιπλέον στυλ και κάνε και την καλή σου πράξη, αφού για κάθε ζευγάρι Tom's που θα πάρεις ένα παιδάκι στην Αφρική θα πάρει και αυτό ένα ζευγάρι παπουτσάκια. Ποιος είπε πως η μόδα δεν έχει συνείδηση;


www.queen.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...