Τι νυφικό θα φορέσει επιτέλους η Κεϊτ Μίντλτον;

Δύο δισεκατομμύρια τηλεθεατές, 1.900 καλεσμένοι, τέσσερις παράνυφες, δύο γαμήλιες τούρτες. Όμως στις 29 Απριλίου, όταν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον πουν το "ναι", αυτό που θα παρατηρεί όλος ο κόσμος θα είναι το νυφικό...

Και αυτό γιατί το φόρεμα που θα επιλέξει η Κέιτ θα συμβολίζει την προσωπικότητα και το στυλ της, αλλά πάνω από όλα θα δείχνει τι είδους βασίλισσα μπορεί να γίνει.


Το μυστικό για το νυφικό της Κέιτ δεν έχει αποκαλυφθεί. Κυκλοφόρησαν φήμες για την σχεδιάστρια Σάρα Μπέρτον, καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου Αλεξάντερ Μακουίν, κάτι που διέψευσε η ίδια. Το "huffingtonpost.com" μιλάει για την βρετανίδα Σόφι Κράνστον της φίρμας "Libelula", ενώ η Daily Mail υποστηρίζει πως το νυφικό το έχει σχεδιάσει η ίδια η Κέιτ.

"Το φόρεμά της δεν είναι απλώς ένα νυφικό, αλλά ένα είδος τεράστιας σημαίας που θα συμβολίζει τα γούστα της, το δεσμό της προς το βρετανικό λαό και το πως αντιμετωπίζει τα χρήματα, με δεδομένη την δύσκολη οικονομική κατάσταση της χώρας", υποστηρίζει σε πρόσφατο άρθρο της η αρχισυντάκτρια του βρετανικού Vogue Αλεξάντρα Σούλμαν.

"Το φόρεμα αυτό είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα φόρεμα", επισημαίνει η ίδια.

"Να θυμάστε πως το φόρεμα αυτό θα μείνει για πάντα. Είναι η μέλλουσα βασίλισσά μας", τονίζει η Κάρολιν Καστιλιάνο, βρετανίδα στυλίστρια που ειδικεύεται στα νυφικά.

Η μητέρα του γαμπρού, πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε επιλέξει ένα ιδιαίτερα ογκώδες φόρεμα με μακριά ουρά όταν παντρεύτηκε τον Κάρολο το 1981, αλλά σήμερα η μόδα απαιτεί κάτι πιο ελαφρύ. Και σίγουρα η Κέιτ θα θέλει να εκμεταλλευτεί την πολύ λεπτή σιλουέτα της.

Όμως, αυτό που θα πρέπει να λάβει επίσης υπόψη της η μέλλουσα νύφη είναι το πού θα γίνει ο γάμος:σε ένα γοτθικό αββαείο του 13ου αιώνα. "Εξαιτίας του περιβάλλοντος και του ρόλου της θα πρέπει να υπάρχει και μια θεαματική πλευρά. Το αββαείο του Γουεστμίνστερ είναι ένα τεράστιο οικοδόμημα και (η Κέιτ) θα φαίνεται σαν μια μικρή κουκίδα αν δεν φορέσει κάτι που να έχει όγκο και μήκος", υποστηρίζει η Εντουίνα Εχρμαν, συντηρήτρια του μουσείου Βικτώρια και Αλμπερτ, υπεύθυνη για μια έκθεση με νυφικά.

Η πλειοψηφία των ειδικών συμφωνεί ότι το φόρεμα θα πρέπει να είναι άσπρο, όπως ορίζει η παράδοση των γάμων στην Ευρώπη και πως η Κέιτ ίσως να φορά πέπλο ή τιάρα, ένα από τα πιο εμφανή σύμβολα της μοναρχίας.

Η Κέιτ Μίντλετον θα πρέπει να παραμείνει ο εαυτός της ακόμα και τη μέρα του γάμου της, επισημαίνει η αρχισυντάκτρια του Harper's Bazaar, Λούσι Γέομανς.

Τέλος, όλοι συμφωνούν πως σε μια εποχή λιτότητας πρέπει να κρατηθεί μια ισορροπία και αυτό είναι αρκετά δύσκολο.



www.newsit.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...