L'oreal Paris και Φεστιβάλ Καννών: Μία δεκατετράχρονη ιστορία

Δείτε και αντιγράψτε το μακιγιάζ των Doutzen Kroes, Diane Kruger και Gwen Stefani.
H L'oreal Paris είναι και φέτος, όπως και τα τελευταία 14 χρόνια ο επίσημος Make Up Artist του Φεστιβάλ Καννών.


Οι πρέσβειρες της κάνουν εντυπωσιακές εμφανίσεις και εμείς σας δίνουμε τις πληροφορίες για τα προϊόντα μακιγιάζ που επιλέγουν για την εκάστοτε φορά, ώστε να τα αντιγράψετε αν θέλετε με μεγάλη επιτυχία.

Σε γενικές γραμμές, το μακιγιάζ κινήθηκε σε απαλούς και φυσικούς τόνους ανάλογα πάντα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κάθε σταρ, όπως ακριβώς επιβάλει η μόδα του μακιγιάζ. Ο Καρίν Μαχμάν είναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από τη λάμψη τους που τις ανέδειξε και τις έκανε πιο λαμπερές από ποτέ για να περπατήσουν στο κόκκινο χαλί.

Doutzen Kroes
loreal1
Για το make up της Doutzen Kroes χρησιμοποιήθηκε η πούδρα True Match C3 για να δώσει πολύ φίνα εμφάνιση στην επιδερμίδα. Στα μάτια η σκιά Color Infaillible 07 και η μάσκαρα Volume Million Lashes έκανα το βλέμμα απαλό και αισθσιακό. Τα μήλα τονίστηκαν με το ρουζ True Match Blush 120 και τα χείλη αναδείχθηκαν με το κραγιόν Color Riche 303.

Diane Kruger
lorealdiane
Η διάφανη επιδερμίδα της Diane Kruger, έγινε αλαβάστρινη με το True Match Make Up W3 και το ρουζ True Μatch βlush 165 είναι αυτό που έδωσε λίγο χρώμα. Στα μάτια της το μακιγιάζ ήταν ήσυχο και λαμπερό ταυτόχρονα με τη σκιά Color Appeal Μono 151 και τη Mascara Volume Million Luminizer Dark Saphire να το υπογραμμίζει. Τέλος, στα χείλη φόρεσε μία απόχρωση του κραγιόν Color Riche Που θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Σεπτέμβρη, την L'Or 382.

Gwen Stefani
lorealgwen
Στην επιδερμίδα της Gwen, χρησιμοποιήθηκε το Infaillible Liquid Make Up 015 και το ρουζ True Μatch Βlush 235. Τα μάτια της είχαν μεγάλη ένταση με τη σκιά Color Infaillible 13 Εternal Βlack και το Duo Superliner Extra Black.Στα χείλη της, αυτή τη φορλα δεν είδαμε το γνωστό αγαπημένο της κόκκινο αλλά μία άλλη απόχρωση του κραγιόν Color Riche το 288 ένα γεμάτο φούξια.


http://www.queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...