Juicy Couture: Η νέα συλλογή που θα λατρέψεις


Με ρομαντική διάθεση και casual ύφος

Η retro αισθητική συνυπάρχει με το ρομαντισμό και την άνεση και τα Juicy Couture σου υπόσχονται στυλάτες εμφανίσεις όχι μόνο στην πόλη, αλλά στο νησί και την παραλία.

 Εντυπωσιακά χρώματα, φλοράλ επιλογές, navy ρίγες και ξεχωριστά prints δημιουργούν μοναδικά μαγιό με εμφανείς pin-up επιρροές. Τα μπικίνι ξυπνάνε τα πιο ζωηρά συναισθήματα με εκτυφλωτικά χρώματα, σχέδια και prints που δεν περνάνε απαρατήρητα αλλά και τα ολόσωμα μαγιό με τα ντραπαρίσματα  αποπνέουν αέρα ρομαντισμού, εκλεπτυσμένης θηλυκότητας και retro αισθητικής.

 
Το φεστιβάλ Coachella αποτέλεσε έμπνευση για τις Juicy καλοκαιρινές δημιουργίες που αποτελούνται από αέρινα και θηλυκά φορέματα, άνετα μακό, χαριτωμένα σορτσάκια και tops και ολόσωμες φόρμες, για 70s looks. Τα έντονα χρώματα, ο navy χαρακτήρας, τα boho-floral μοτίβα, και τα έντονα prints είναι αυτά που θα σε κάνουν να λατρέψεις τη νέα συλλογή και να δημιουργήσεις εμφανίσεις με άψογο στυλ. Και φυσικά καμία εμφάνιση δεν είναι ολοκληρωμένη χωρίς τα τέλεια αξεσουάρ. Κοσμήματα εμπνευσμένα από τη φύση, βραχιόλια με πέτρες και ξύλινα σανδάλια δίνουν μια γήινη νότα στη συλλογή. Ψάθινα καπέλα και πολύχρωμες τσάντες, συμπληρώνουν το απόλυτο Juicy Summer look!


www.stylista.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...