Καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται

Ό,τι κι αν ακούσετε από την πεθερά, εσείς δεν λυγίζετε.
Είναι πολύ εύκολο ένας άνθρωπος να επηρεάσει την ψυχολογία ενός άλλου, ειδικά αν αυτός που επηρεάζεται αισθάνεται πως κατά κάποιο τρόπο έχει ανάγκη την έγκριση και την αποδοχή από τον άλλο.
Έτσι συμβαίνει συνήθως και με τις νύφες απέναντι στις πεθερές, καθώς αυτό που χρειάζονται κατά βάση είναι να νιώσουν πως τις συμπαθούν, τι αποδέχονται και τις θέλουν για το γιο τους.
Σε αντίθετη περίπτωση πανικοβάλλονται, πληγώνονται, κομπλάρουν, προσπαθούν ακόμα περισσότερο να γίνουν συμπαθητικές και να κερδίσουν την πολυπόθητη έγκριση και τελικά εξουθενώνονται και κάνουν και μια τρύπα στο νερό.
Εσείς, προσπαθήστε να μην γίνετε μία από αυτές. Οτιδήποτε κι αν πει η πεθερά σας για εσάς, όσο ενοχλητικές και αν είναι οι προσβολές, οι συγκρίσεις, οι γκρίνιες και όλα αυτά που μπορεί ν' ακούσετε, πρέπει πάνω απ' όλα να σκεφτείτε πως το θέμα δεν είστε εσείς. Το γεγονός πως κάποιος λέει κάτι αρνητικό για εσάς, δεν σημαίνει απαραίτητα πως ισχύει κιόλας.
Χαλαρώστε, σκεφτείτε αν φταίτε κάπου και αν ναι, αναλάβετε τις ευθύνες σας και διορθώστε την κατάσταση. Αν όχι, συνεχίστε τη ζωή σας χαμογελώντας και αφήστε την πεθερά σας να βυθίζεται στη γκρίνια και τη μιζέρια.


www.queen.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...