Η Elle Macpherson παρουσιάζει ένα καινούργιο reality show


Ξεχάστε το Project Runaway γιατί τώρα έρχεται το Fashion Star, ένα καινούργιο reality show  το οποίο θα προβάλλεται από την αμερικανική τηλεόραση και συγκεκριμένα από το τηλεοπτικό δίκτυο NBC.
Με παρουσιάστρια την Elle Macpherson το καινούργιο σόου, αντίθετα από το Project Runaway που παρουσιάζει η Heidi Klum, θα κάνει focus στα ρούχα τα οποία απευθύνονται σε κανονικούς ανθρώπους.
«Δεν ψάχνουμε κάποιον να δημιουργήσει ένα couture φόρεμα για την τελετή των Oscar. Θέλουμε έναν άνθρωπο,  που να μπορεί να σχεδιάσει εσώρουχα, μαγιό, denim, πράγματα που φοράνε οι κανονικοί άνθρωποι» δήλωσε η Macpherson.  Eπίσης μια ακόμη διαφορά με  το Project Runaway, είναι ότι οι κριτές οι οποίοι θα είναι τρεις (από τoυς  σημαντικότερους εμπόρους στις ΗΠΑ) όχι μόνο θα ψηφίζουν τα σχέδια που προτιμούν αλλά, ταυτόχρονα θα τ’αγοράζουν προκειμένου να τα τοποθετήσουν στα ράφια και τις κρεμάστρες των καταστημάτων τους. Tέλος οι υποψήφιοι fashion designers,  θα φροντίζουν παράλληλα να χτίσουν και ένα  brand το οποίο θα συνοδεύει τα προϊόντα τους, πράγμα που σημαίνει ότι εκτός από ρούχα θα τους βλέπουμε να σχεδιάζουν logos και billboards. Περιμένουμε λοιπόν να δούμε ποιο θα είναι το επόμενο fashion αστέρι που θα σχεδιάσει την τέλεια πυτζάμα!


www.stylista.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...