Διαφορετική διακόσμηση σε ένα σπίτι

Μόλις το κοιτάξεις το πρώτο που σκέφτεσαι είναι ότι αυτοί που μένουν εδώ, σε αυτό το διαμέρισμα στο Λονδίνο, πάσχουν από διχασμένη προσωπικότητα, γιατί η διακόσμηση μας εκφράζει, είναι ο χαρακτήρας μας. Θα βάλουμε τα αντικείμενα που μας αρέσουν και μας εκφράζουν, θα βάψουμε με το χρώμα που μας αρέσει.
Όταν ρωτάς κάποιον για το χρώμα που του αρέσει, λες: ποιο είναι το χρώμα σου, δεν λες ποια είναι τα χρώματά σου. Και συνήθως είναι ένα χρώμα, άντε δύο. Εδώ το κάθε δωμάτιο είναι με διαφορετικό χρώμα. Από την άλλη, δεν είναι και λίγο αυστηρό και μονότονο να βάζεις μόνο ένα χρώμα, άντε δύο στο σπίτι από τη στιγμή που έχεις να επιλέξεις μεταξύ τόσων πολλών;
Το διαφορετικό είναι πολυσήμαντο, δηλαδή με περισσότερο ενδιαφέρον από ένα σπίτι σε ένα βασικό χρώμα και ένα άλλο σε μικρές δώσεις για να δώσει την απαραίτητη αντίθεση.
Η mix διάθεση πάντως είναι πιο ορατή στο καθιστικό, όπου συνδυάζονται ετερογενή αντικείμενα, υπάρχει όμως μια πολύ ενδιαφέρουσα ενορχήστρωση μεταξύ τους, δεν είναι άσκοπα παρατημένα, ή με διάθεση «βάλαμε ότι βρήκαμε», ή «μας αρέσουν αυτά τα αντικείμενα και θα τα βάλουμε είτε ταιριάζουν είτε όχι».
Φωτογραφίες από Shootfactory




www.viewdeco.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...