Περιποίηση στα χρόνια των… 30+ Προσέχουμε για να έχουμε!

Λίγο πριν τα κεράκια της τούρτας μας γίνουν τριάντα και μας πιάσει ο πανικός για τα χρόνια που περνούν και δε γυρνούν… πρέπει να φροντίσουμε για τη σωστή φροντίδα της επιδερμίδας μας.
Η δεκαετία των πρώτων «άντα» είναι αυτή στην οποία παρατηρούμε τις πρώτες αλλαγές στο δέρμα μας. Εμφανίζονται οι πρώτες απαλές ρυτίδες έκφρασης στο μέτωπο και γύρω από τα μάτια. Η παραγωγή καλλαγόνου μειώνεται, ενώ παράλληλα έχουμε και μια ελαφρά ελάττωση της παραγωγής λιπαρότητας.
Προκειμένου λοιπόν να διατηρήσουμε τη σφριγηλότητα και τη λάμψη της επιδερμίδας μας πρέπει να φροντίσουμε για τη σωστή ενυδάτωσή της και την προστασία της από τις επιβλαβείς ηλιακές ακτινοβολίες καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.
Η χρήση των κατάλληλων προϊόντων ομορφιάς σε συνδυασμό με υγιεινή διατροφή που περιλαμβάνει την κατανάλωση πολλών φρούτων και λαχανικών, πλούσιων σε αντιοξειδωτικά πρέπει να μας γίνει συνήθεια.
Συμβουλές
- Φροντίστε για το σωστό καθαρισμό του προσώπου σας καθημερινά.
- Χρησιμοποιείστε αντηλιακή κρέμα όλο το χρόνο.
- Προσέξτε τη διατροφή σας και αποφεύγετε τα λιπαρά.
- Ασκηθείτε.
- Σταματήστε το κάπνισμα.
- Ενυδατώστε την επιδερμίδα σας με κρέμες ημέρας και νύχτας, πλούσιες σε αντιοξειδωτικά συστατικά και βιταμίνες C και E.
-Κάντε μία φορά την εβδομάδα μια μάσκα προσώπου και απολέπιση. 
santosight.blogspot.com 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...