Μισοτελειωμένα lip-gloss; Κι όμως, δεν έχουν τελειώσει ακόμα!


Λίγο πριν το ραντεβού σας συνειδητοποιείτε ότι το αγαπημένο σας lip-gloss τελείωσε! Ή μάλλον ό,τι έχει απομείνει βρίσκεται πάνω στα τοιχώματα. Και τώρα τι κάνετε; Τρέχετε να αγοράσετε καινούριο; Όχι! Μέσα σε 5 λεπτά θα έχετε και πάλι το lip-gloss σας έτοιμο για χρήση!!!


Βήμα 1ο:
Βάλτε λίγο νερό σε ένα μπρίκι να ζεσταθεί καλά (ε δεν χρειάζεται και να βράσει!) και ρίξτε το νερό μέσα σε μία κούπα. Αν έχτε στο σπίτι φούρνο μικροκυμάτων τοποθετήστε κατευθείαν στο φούρνο μια κούπα με νερό και βάλτε τη για 1 λεπτό στην υψηλή σκάλα. Προσοχή μόνο όταν θα βγάζετε την κούπα: καίει πολύ!!!
altΒήμα 2ο:
Τοποθετήστε τα μισοτελειωμένα lip-gloss σας μέσα στην κούπα με το ζεστό νερό με το καπάκι να κοιτά προς τα πάνω. Βεβαιωθείτε ότι τα έχετε σφραγίσει καλά! Αφήστε τα εκεί για περίπου 5 λεπτά.
Βήμα 3ο:
Βγάλτε τα lip-gloss από την κούπα! Όπως θα δείτε το περιεχόμενο που βρισκόταν στα τοιχώματα τώρα είναι έτοιμο για χρήση! Αφήστε τα lip-gloss όρθια έως ότου κρυώσουν ώστε να μην κρυώσει και πάλι το προϊόν πάνω στα τοιχώματα.
altΠολλές φορές το περιεχόμενο που βρίσκεται στα τοιχώματα μπορεί να γεμίσει σχεδόν το 1/3 του lip-gloss σας! Για να αρχίσουμε λοιπόν να κάνουμε λίγη οικονομία!!








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...