H Gabriella Wright ταξιδεύει στην αγάπη για τον Kenzo

Το άρωμα kenzoamour ανανεώνεται παραμένοντας πιστό στα αρχικά του συναισθήματα, με αυτό το νέο ταξίδι αγάπης στο μικρό νησί Γκορέ, στα ανοιχτά της Σενεγάλης.
Μπουκαμβίλιες, απαλά μεταξένια πέταλα ήρεμη θάλασσα, παιδιά που χαμογελούν και τρέχουν, πολύχρωμες προσόψεις κτιρίων και ατμόσφαιρα νησιού.


Μια νεαρή γυναίκα, με λαμπερό χαμόγελο, γεμάτη ζωντάνια, προκαλεί την κάμερα να την ακολουθήσει, ξανά και ξανά. Ένα παιχνίδι ταυτόχρονα διασκεδαστικό, γοητευτικό, αισθησιακό, σπινθηροβόλο και έντονο, μια παλέτα αληθινών αισθημάτων που η νεαρή γυναίκα σκορπίζει σε όλο το νησί.

Η εικόνα, αιχμαλωτίζεται με μια Super 8, είναι ερασιτεχνική και ατελής, είναι η αντανάκλαση των ασαφών συναισθημάτων που αναδύονται κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, ενός ταξιδιού αγάπης. Γιατί περί αυτού πρόκειται, για την αγάπη ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα, μια γυναίκα που η κάμερα παρακολουθεί από πολύ κοντά. Αλλά επίσης για την αγάπη για τον κόσμο και την ίδια τη ζωή. Μια έκρηξη φρεσκάδας και ελευθερίας. Μια οσφρητική πληθώρα δέρματος και πολύχρωμων έντονων λουλουδιών.

Η ηθοποιός Gabriella Wright, είναι η γυναίκα που κάνει αυτό το ταξίδι πραγματικότητα μέσα από τις εικόνες για την επικοινωνία του αρώματος kenzoamour.

Η ζωή της είναι αποτέλεσμα μιας ευτυχούς μίξης. Η καταγωγή της φέρει αγγλικές, γαλλικές, πορτογαλικές και μαυριτανικές ρίζες. Οι διαδρομές της ζωής της: Λονδίνο, Παρίσι, Όκλαντ, Νέα Υόρκη. Ένα ταλέντο που δεν γνωρίζει
φραγμούς ανάμεσα στην κωμωδία, τη συγγραφή, το τραγούδι καιτον αγώνα της για την ειρήνη. Συνεργάζεται με τους Abel Ferrara, Olivier Dahan, Ariel Zeitoun, Richard Berry, Vijay Singh.

Ο Patrick Guedj καλλιτεχνικός διευθυντής της Kenzo Parfums μιλώντας για εκείνη δηλώνει: «Δεν συναντούμε συχνά άτομα σαν την Gabriella. Μέσα στον ανεμοστρόβιλο της ζωής της παρασύρει στα ίχνη της εκείνους που τολμούν να έχουν αυτόν τον ασυνήθιστο δεσμό. Πιστεύει στα σημάδια και στην ανθρώπινη μαγεία, στη ζωή και στην ομορφιά της, ζει με όλο της το είναι και ενσαρκώνει το πρότυπο της γλυκιάς τρέλας ως κανόνα ζωής. Είναι ελεύθερη».

Πρόκειται για μια λαμπερή, κατασταλαγμένη και στρατευμένη γυναίκα η οποία δημιούργησε το ίδρυμα Be For Peace για να «ευδοκιμήσει ο σπόρος της ειρήνης που ενυπάρχει στον καθένα μας». Η Be For Peace και η Kenzo Parfums βοηθούν την μαυριτανική ΜΚΟ Ti Rayons Soleil.


www.queen.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...