Πώς θα τον κάνεις να τελειώσει -όταν δεν...

Εσύ έχεις ήδη δει αστεράκια και μια και δυο και τρεις φορές αλλά εκείνος δεν λέει να συναντηθεί με την κορύφωση. Και μπορεί να μην ανησυχήσεις την πρώτη φορά, άντε ούτε και τη δεύτερη, όμως κάποια στιγμή θα αναρωτηθείς: γιατί δε τελειώνει; Κάνω εγώ κάτι στραβά; Πώς θα τον κάνω να γίνει κολλητός με τον οργασμό; Μην ανησυχείς! Υπάρχουν πολλές λύσεις και για την περίπτωσή σου.


Πρώτα πρώτα, τεράστια σημασία έχει η διάρκεια της στύσης αλλά και η ποιότητα αυτής. Αν δηλαδή, το πέος του δεν είναι σκληρό όπως στην αρχή της επαφής. Μπορεί επίσης να φτάνει πολλές φορές κοντά στον οργασμό, κι όμως πάλι να μην τα καταφέρνει!
Πώς θα τον κάνεις να τελειώσει -όταν δεν...
Δοκίμασε μια διαφορετική στάση:
Το πρόβλημα μπορεί να ξεκινά από το ότι είστε καιρό μαζί και έχετε συνηθίσει να κάνετε σεξάκι σε μια στάση που ναι μεν σας βολεύει αλλά που μπορεί εκείνος να τη έχει συνηθίσει τόσο όσο να μην κορυφώνει σε αυτήν πια. Για παράδειγμα, στη στάση γυναίκα από πάνω, ασκείται πίεση στο κάτω μέρος του πέους, ενώ αν δεν είσαι πολύ ζωηρή, το κεφάλι του πέους μένει σχεδόν ανικανοποίητο.
Οπότε, δεν έχεις παρά να αλλάξεις στάσεις και παραστάσεις στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, πάρε στα χέρια σου το πέος του και φρόντισε να μπαινοβγαίνει μόνο το κεφάλι στην είσοδο του κόλπου σου. Ή στήσου στα τέσσερα με τα πόδια ενωμένα και σφίξε τους πυελικούς μύες (όπως όταν κάνεις ασκήσεις Κέγκελ) τη στιγμή που διεισδύει από πίσω.
Κάνε και καμιά τσαχπινιά:
Πολλοί από τους άντρες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην κορύφωσή τους, δηλώνουν πως πολύ ερεθίζονται με το σεξ με τη σύντροφό τους αλλά κάτι τους λείπει. Μήπως αυτό το κάτι είναι τα σέξι εσώρουχα που κάποτε αγόρασες πέντε πέντε, μήπως είναι ο ενθουσιασμός σου να πέσεις στο κρεβάτι μαζί του, που τώρα δε τον πολυδείχνεις; Κάνε κι εσύ μια τσαχπινιά για να τον ξεσηκώσεις για τα καλά. Εκεί που δεν τελειώνει, κοίταξέ τον λάγνα και βάλε το μεσαίο δάχτυλο στο στόμα σου και αφού το υγράνεις, παίξε με την κλειτορίδα σου. Μπορείς επίσης να ρουφήξεις τα δικά του δαχτυλάκια έναν ένα κοιτάζοντάς τον στα μάτια χωρίς ντροπές εννοείται.
Βάλε στο παιχνίδι χέρια και στόμα:
Αν βλέπεις πως μόνο με τη διείσδυση και τις διάφορες στάσεις δεν βλέπεις προκοπή και η στύση του πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, σταμάτα και βάλε στο παιχνίδι το στοματικό. Χωρίς προειδοποίηση πάρε το πέος του στο στόμα σου και παίξε με τους όρχεις του. Ξεκίνα με αργές κινήσεις και μόλις δεις ότι ανταποκρίνεται συνέχισε πιο δυναμικά. Αν δεις ότι εγκλωβίζεσαι στο στοματικό, σταμάτα ξαφνικά και πάρε και πάλι το πέος του μέσα σου ή για να μην χάσεις τη δική σου ηδονή, γύρνα έτσι ώστε να μπορείτε να πραγματοποιήσετε και οι δύο το περίφημο 69!
Κάντε μια παύση κατά τη διάρκεια της διείσδυσης:
Πολλές φορές συμβαίνει τη στιγμή της διείσδυσης να καλοπερνάς τόσο που να εκκρίνονται πλούσια σωματικά υγρά από τον κόλπο σου, τα οποία δεν βοηθούν στην τριβή του πέους με τα τοιχώματα του κόλπου. Έτσι, και εφόσον (που πρέπει) χρησιμοποιείτε προφυλάξεις, η ηδονή του μειώνεται ακόμα για εκείνον που και να θέλει δυσκολεύεται να τελειώσει. Εκεί, σταματάς το πανηγύρι και ξεκινάς να να του κάνεις ένα μασάζ ερωτικό. Εννοείται πως δεν χρειάζεται να τον ρωτάς "γιατί και γιατί και γιατί" γιατί έτσι θα χάσει εντελώς τον ερεθισμό του.
Παίξε με τη φαντασία του:
Όλοι μα όλοι οι άντρες υποκύπτουν τρελά στα οπτικά σεξουαλικά ερεθίσματα. Αυτό σημαίνει πως όσο περισσότερο καιρό είστε μαζί, κι όσο εσύ επαναπαύεσαι, εκείνος χάνει το οπτικό του ερέθισμα. Δηλαδή, μπορεί εκείνος να σε θεωρεί ακόμα την πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο, αλλά τα στηθάκια και ο πισινούλης σου του φαίνονται πολύ οικεία. Αντί να τα βάψεις μαύρα, μπορείς να είσαι δημιουργική. Παίξε τη νοσοκόμα ή τη μαθήτρια ή όποια άλλη φαντασίωση ξέρεις πως το ξετρελαίνει ή πρότεινέ του να παρακολουθήσετε (αν το αντέχεις) μια σεξοταινία παρέα. Εναλλακτικά, μπορείτε να γυρίσετε τη δικιά σας σεξοταινία με κόπιες που θα κρατήσεις εσύ και μόνο εσύ!
Μην απορήσεις που δεν τελειώνει:
* Αν προχωρήσατε σε δεύτερο γύρο παθιασμένου σεξ, τρία λεπτά αφ' ότου τελειώσατε τον πρώτο. Ο οργανισμός χρειάζεται κάποια λεπτά για να παράγει και πάλι σπέρμα.
*Αν τις προηγούμενες δύο ώρες που σε περίμενε να επιστρέψεις από τη δουλειά, φρόντισε μόνος του τον εαυτό του σεξουαλικά.
Και τα καλά της υπόθεσης:
* Προφανώς, όπως και να έχει, εσύ πολύ την ευχαριστιέσαι αυτή την καθυστέρηση.
* Έχεις πιθανότητες να τελειώσετε μαζί κι αυτό γιατί συνήθως οι άντρες είναι οι πιο ανυπόμονοι και δεν μπορούν να συγκρατηθούν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...