Μαγιό… για όλες!

Είναι γεγονός ότι σε λίγες μέρες μπαίνουμε στην καρδιά του καλοκαιριού. Επιτέλους θα κάνουμε και τα πρώτα μας μακροβούτια. Και όπως είναι φυσικό ακολουθεί η κλασική απορία όλων των γυναικών: «τι μαγιό θα φορέσω φέτος;»



Η αλήθεια είναι ότι κάπου εκεί έξω υπάρχει για όλες μας το τέλειο μαγιό. Και για το βρούμε αρκεί να γνωρίζουμε σε ποιο σωματότυπο ανήκουμε. Έτσι το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνουμε είναι να καταλάβουμε τι μας ενοχλεί και τι δεν μας αρέσει πάνω στο σώμα μας ώστε το επόμενο να είναι η επιλογή ενός μαγιό το όποιο κρύβει όποια ατέλεια έχουμε και να κολακεύει την σιλουέτα μας.
Παρακάτω ακολουθεί ένας οδηγός με do’s και don’ts o οποίος θα σας βοηθήσει αρκετά, να επιλέξετε το μαγιό των ονείρων σας, ανάλογα με τον σωματότυπό σας ώστε να μην προβείτε σε αγορές που θα μετανιώνετε μετά.

Σώμα με καμπύλες

Do: Οι γυναίκες σαν εσάς που έχουν σώμα με παραπάνω και περιττά κιλά καλό θα είναι να επιλέγετε απλά μαγιό και ειδικότερα μπικίνι. Όσον αφορά το κάτω μέρος του μαγιό μια έξυπνη επιλογή είναι αυτά που θυμίζουν σλιπάκια και είναι λίγο φαρδιά στο πλάϊ, ώστε να καλύπτονται τυχόν ατέλειες.
Don’t: Πρέπει να αποφεύγονται μαγιό με πολλά και παράξενα σχέδια διότι προσδίδουν επιπλέον όγκο στο σώμα. Επίσης τα ολόσωμα μαγιό δεν θεωρούνται καλή επιλογή διότι το επιπλέον ύφασμα δεν σημαίνει ότι επειδή κρύβει σχεδόν όλο το επάνω μέρος του σώματος ότι κολακεύει και την σιλουέτα. Το κάτω μέρος του μπικίνι θα ήταν προτιμότερο να μην είναι με κορδονάκια γιατί μπορεί να πιέζει την περιοχή της μέσης και να τονίζει περισσότερο κάποια ατέλεια.

Σώμα κλεψύδρα

Όσες ανήκετε σε αυτή την κατηγορία έχετε σώμα ισορροπημένο και θηλυκό, με λεπτή μέση και γοφούς σε πλήρη αρμονία με το πάνω μέρος του σώματος.
Do: Οι επιλογές σας είναι απεριόριστες. Δοκιμάστε ολόσωμα με πρωτότυπα σχέδια είτε μπικίνι με διάφορα περίεργα δεσίματα αλλά και στράπλες.
Don’t: Δύσκολα κάποιο μαγιό δεν κολακεύει αυτό το σωματότυπο. Με λίγα λόγια είστε ΤΥΧΕΡΕΣ!!!

Σώμα αθλητικό

Σίγουρα έχετε ένα πολύ ωραίο και γυμνασμένο σώμα. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξεχνάτε και την γυναικεία σας πλευρά.
Do: Μπορείτε να επιλέξετε ένα μπικίνι με ενισχυμένο το πάνω μέρος του μαγιό ώστε να τονίζεται η σιλουέτα σας και να φαίνεται πιο θηλυκή. Επίσης μην διστάσετε να δοκιμάσετε ολόσωμα σε διάφορα κοψίματα που θα αποκαλύπτουν το καλογυμνασμένο σας κορμί.
Don’t: Αφού διαθέτετε ένα γυμνασμένο σώμα δεν χρειάζεται να φορέσετε και αθλητικό μαγιό. Σε παραλία θα είστε δίπλα στο κυματάκι όχι στο γυμναστήριο.

Σώμα αχλάδι

Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν οι περισσότερες Ελληνίδες ως μεσογειακές γυναίκες.
Do: Καλή επιλογή αποτελεί ένα μπικίνι που είναι πιο έντονο το πάνω μέρος του ώστε να κάνει εντύπωση με την πρώτη ματιά και όχι στην περιφέρεια. Αυτό μπορεί να είναι έντονα βολάν, χρώματα και κοψίματα ακόμα και ενίσχυση.
Don’t: Προτιμότερο είναι να κρατάτε όσο μπορείτε απλό το κάτω μέρος του μαγιό σας ώστε η περιοχή της περιφέρειας να μην τραβάει την προσοχή. Αποφύγετε μπικίνι που το κάτω μέρος του είναι εμπριμέ ή με πολλά σχέδια γιατί προσθέτουν extra πόντους που δεν θέλουμε.
Με βάση τον παραπάνω οδηγό αλλά και με την έρευνα που έκανα για εσάς και μόνο για τα ωραιότερα μαγιό που κυκλοφορούν στα e-shops, ελπίζω να βρείτε και εσείς το τέλειο μαγιό που σας ταιριάζει. Παρακάτω θα δείτε μαγιό, μπικίνι και ολόσωμα σε έντονα φωτεινά χρώματα που είναι και στην μόδα, σε navy στυλ, floral, ροκ, εμπριμέ, λουλουδάτα και ριγέ.
My choices: Το φωτεινό λεμονί μπικίνι από το bonprix, το όποιο φαίνεται ότι έχει ωραία εφαρμογή και το ολόσωμο καφέ ανοιχτό από το asos όπου τα βολάν κάνουν την διαφορά.
Extra Tip: Μην διστάσετε να διαλέξετε το αγαπημένο σας μαγιό από κάποιο ηλεκτρονικό κατάστημα, διότι πλέον όλα διαθέτουν ειδικούς πίνακες που παραπέμπουν ακριβώς στο νούμερο που σας αντιστοιχεί. Έτσι εύκολα και γρήγορα χωρίς λάθη σε λίγες μέρες το μαγιό των ονείρων σας θα είναι στα χέρια σας και εσείς έτοιμες για το πρώτο σας μακροβούτι.

μπικίνι Loft (42,00 €) [Περισσότερα]

μπικίνι με βολάν (19,90 €) [Περισσότερα]

ολόσωμο ριγέ Christies (69,00 €) [Περισσότερα]

μπικίνι με κουπ G (27,90 €) [Περισσότερα]

μπικίνι με βολάν (59,00 €) [Περισσότερα]

ολόσωμο ριγέ Warehouse (44,87 €) [Περισσότερα]

μπικίνι ριγέ (30,56 €) [Περισσότερα]

ολόσωμο σε στυλ 50΄s Beautifool (88,37 €) [Περισσότερα]

μπικίνι (16,90 €) [Περισσότερα]

μπικίνι γαλάζιο Chio (73,80 €) [Περισσότερα]

μπικίνο με ενίσχυση Banana Moon (78,21 €) [Περισσότερα]

μπικίνι πολύχρωμο Roxy (62,10 €) [Περισσότερα]

μπικίνι navy Banana Moon (55,29 €) [Περισσότερα]

μπικίνι Βeautifool (64,50 €) [Περισσότερα]

ολόσωμο με βολάν (38,46 €) [Περισσότερα]

μπικίνι (34,90 €) [Περισσότερα]

μπικίνι μαύρο Reef (74,00 €) [Περισσότερα]

Rip Curl μπικίνι (64,60 €) [Περισσότερα]

μπικίνι ριγέ Roxy (68,40 €) [Περισσότερα]

ολόσωμο Liu Jo (109,00 €) [Περισσότερα]

ολόσωμο Pistols by Pistol (80,77 €) [Περισσότερα]
Μην ξεχνάμε και τα αγαπημένα αξεσουάρ που θα απογειώσουν με την σειρά τους το καλοκαιρινό μας look…

καπέλο (14,90 €) [Περισσότερα]

βραχιόλι (9,90 €) [Περισσότερα]

ρολόϊ »Total Colour’ (36,00 €) [Περισσότερα]

Jellies (12,50 €) [Περισσότερα]

γυαλιά Super future (103,50 €) [Περισσότερα]


http://ntynomai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...