Ποια είναι η μόδα του κρεβατιού??

Νομίζεις πως η μόδα έχει να κάνει μόνο με το στυλ και το λουκ που υιοθετείς στο γραφείο ή σε μια βραδινή σου έξοδο; Μέγα λάθος! Το στυλ που σε χαρακτηρίζει στο κρεβάτι μπορεί να σε κάνει την καλύτερη ερωμένη που είχε ο σύντροφός σου και να σε ξεχωρίσει από τις υπόλοιπες γυναίκες.

 
Φυσικά, μην πιστεύεις τον μύθο που θέλει τους άντρες να προτιμούν εσένα όπως σε γέννησε η μαμά σου (αυτό το θέλει σε δεύτερο επίπεδο).




Η αφροδισιακή μόδα είναι must και τα τρία σημεία στα οποία πρέπει να δώσεις προσοχή είναι:
1) Να τον προϊδεάσεις σωστά για το τι θα ακολουθήσει. 
2) Να βάλεις και λίγο μυστήριο
3) Να είσαι και λίγο σοφιστικέ!
1. Η κοντή φουστίτσα!
Αν διαθέτεις ωραία ποδαράκια (όχι απαραίτητα λεπτά σαν της Σκλεναρίκοβα) βάλε μια φουστίτσα πάνω από το γόνατο και κατά προτίμηση αεράτη. Η ιδέα και μόνο του ότι μπορεί να σου κάνει έρωτα εύκολα και χωρίς πολλά εμπόδια (ένα στενό τζιν που δεν κατεβαίνει με τίποτα για παράδειγμα).
Προτίμησε μια μίνι φουστίτσα με πιέτες που σηκώνεται εύκολα κι απόφυγε τις pencil φούστες που δεν προσφέρουν ελευθερία κινήσεων.
2. Τα γυαλιά οράσεως:


Ξε΄χνα τους φακούς επαφής για μια ημέρα. Παρουσιάσου μπροστά του με τα γυαλάκια σου. Τ γυαλιά όσο παράξενο κι αν σου φαίνεται, σε κάνουν να δείχνεις αθώα αλλά και σοφιστικέ και θα τον κάνουν να θέλει να σε κατακτήσει!

3. Πιάσε τα μαλλιά σου πάνω:


Θες να είναι που όλοι οι άντρες θυμούνται λάγνα και με πάθος την Κιμ Μπάσιντζερ με το μαλλί πιασμένο σε σέξι ατημέλητο κότσο, θες που εκείνος έχει συνηθίσει να σε βλέπει με το μαλλί ισιωμένο καρφί (και ξενερώνει που από την πολλή λακ δεν μπορεί να τ' ακουμπήσει καν τα μαλλάκια σου), πάντως τα ψηλά πιασμένα μαλλιά, θεωρούνται πολύ σέξι. Άλλωστε εκείνο που λατρεύει περισσότερο είναι η προσπάθεια να κατεβάσει τα μαλλιά και να στ' ανακατέψει.

*Τα πιασμένα επάνω μαλλιά, βοηθούν και στην επίτευξη του καλύτερου δυνατού στοματικού!
4. Καυτή νοσοκόμα ή σέξι γατούλα: μην υποτιμάς την αξία ενός κοστουμιού που μπορεί ν' ανάψει τα αίματα. Στη μόδα παραμένουν κλασικά και πολυαγαπημένα η στολή της νοσοκόμας, η γατούλα, η κοκκινοσκουφίτσα, η αστυνομικός και η χανούμισσα!
5. Το κουμπί (ή το φερμουάρ) που κάνει τη διαφορά: 


Σίγουρα ένα γεμάτο ντεκολτέ μπορεί να κάνει θαύματα στη λίμπιντο του καλού σου. Εκεί που κάθεστε στο κρεβάτι βλέπει το κολλητό μπλουζάκι που διαγράφει το στήθος σου και να που ανυψώνεται το ηθικό του. Εκτός από το στρες t-shirt, μπορείς να επενδύσεις σε ένα ωραίο μπλουζάκι με κουμπάκια (όχι πουκάμισο) το οποίο θα ξεκουμπώσεις μέχρι ένα σημείο, αφήνοντας καλυμμένα τα προφανή. Δεν υπάρχει περίπτωση να σε αφήσει ανικανοποίητη εκείνο το βράδυ που θα το δοκιμάσεις. Γενικά, όλα τα ρούχα με κουμπιά αρέσουν πολύ στο αντίθετο φύλο (είναι που το βλέπουν σαν δοκιμασία τύπου "ξεκουμπώνω το κουμπάκι και παίρνω δωράκι") αλλά το ίδιο συμβαίνει και με τα μεγάλα φερμουάρ! Κάτι ήξερε η Βικτόρια Μπέκαμ που επένδυσε όλα σχεδόν τα φορέματα της συλλογής που υπογράφει ως σχεδιάστρια με μεγάλα φερμουάρ!

6. Αξεσουάρ, εσώρουχα, υφάσματα και χρώματα: 


Το σουτιέν που ξεγελά: το πιστεύεις δεν το πιστεύεις, τ' αγόρια λατρεύουν τα σουτιέν με ενίσχυση που δείχνουν το στήθος σου μεγαλύτερο και πιο γεμάτο. Σίγουρα, τη στιγμή που αφαιρούν το στηθόδεσμο και βλέπουν την πραγματικότητα, υπάρχει μια περίεργη ατμόσφαιρα αλλά εκείνη τη στιγμή μπορεί απλά ν' ασχοληθεί με τις θελκτικότατες ρώγες που διαθέτεις και να ξεχάσει το μέγεθος! Αν ακόμα και τα σουτιέν με ενίσχυση δεν κάνουν θαύματα για εσένα, απλά επένδυσε μερικά ευρώ σε λευκά κολλητά στο δέρμα φανελάκια που αφήνουν τις ρώγες σου να φαίνονται κανονικά!

Το σλιπάκι: ναι, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ σαν Κάρι Μπράτσο έδειχνε να προτιμά τα σλιπ τύπου ανδρικό μποξεράκι αλλά κανένας άντρας δεν θα ανάψει στην θέα τους! Απόφυγε τα μποξεράκια και πες ναι στα στρινγκ παντός είδους. Σέξι και μοδάτα θεωρούνται τα σλιπάκια τύπου μπραζίλιαν (ειδικά τα δαντελωτά αλλά για την υφή θα μιλήσουμε παρακάτω) ενώ και τα κλασικά στρινγκ τύπου κορδόνι ναι μεν δεν βολεύουν αλλά είναι αρκετά αποτελεσματικά. Αν θες να κάνετε έρωτα, μην τολμήσεις να εμφανιστείς μπροστά του φορώντας εσώρουχο με αρκουδάκια ή την Κάντι (ούτε καν στην στρινγκ εκδοχή τους!).
Αξεσουάρ: δεν χρειάζεται να φορτώνεσαι με περιττά κοσμήματα στο κρεβάτι. Απόφυγε τα περίτεχνα σκουλαρίκια και βραχιόλια που μπορεί να μπερδευτούν εκεί που δεν πρέπει, ενώ το ίδιο ισχύει και για τα δαχτυλίδια. Αντιθέτως, ένα διακριτικό αλυσιδάκι για το πόδι θεωρείται πολύ σέξι. Τα κολιέ καλό είναι να λείπουν αφού δεν βοηθούν σε καμιά στάση (ειδικά στο στοματικό).
Υφάσματα: η δαντέλα δεν είναι μόδα μόνο στα ρούχα και αξεσουάρ! Βάλτην στα εσώρουχα, ακόμα και στα σεντόνια σου! Το ίδιο ισχύει και για τα λεοπάρ ή ζεβρέ εσώρουχα. Το δέρμα θεωρείται μεν σέξι αλλά στην πράξη με την τριβή και τον ιδρώτα δεν είναι και ότι καλύτερο.
Χρώματα: ναι στα πρόστυχα τα μαύρα τα εσώρουχά σου ή τα κόκκινα. Τα λευκά ή τα ροζ είναι της αθωότητας, τα κοραλί ενδείκνυνται για καλοκαίρι ενώ τα μπλα κολακεύουν τις γαλανομάτες! Απόφυγε τα εσώρουχα στο χρώμα του δέρματος που όσο κι αν το προσπαθήσεις, θα του θυμίσουν τη γιαγιά του.
Ψηλοτάκουνα: πέτα τα πασουμάκια και σκάσε μύτη στο κρεβάτι με ψηλοτάκουνες γόβες στιλέτο. Θα πιάσει το μήνυμα μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...