Visionnaire: Serum Eπαναστατικής Σύνθεσης για Τέλεια Επιδερμίδα!

H Lancôme θα λανσάρει παγκόσμια τον Σεπτέμβριο ένα επαναστατικό all-in-one serum, που ονομάζεται Visionnaire, και το οποίο σύμφωνα με τους υπεύθυνους της εταιρείας θα χαρίζει στους χρήστες της πραγματικά όμορφη επιδερμίδα.

«Αυτό είναι το μέλλον της ομορφιάς»,
δήλωσε ο Youcef Nabi, πρόεδρος της Lancôme International, ενώ περιγράφοντας το προϊόν, του οποίου η φόρμουλα περιλαμβάνει ένα νέο μόριο, LR 2412, το ​​οποίο ευθύνεται που συνδέονται με έξι παράγοντες για την τόνωση της λειτουργίας της επιδερμίδας και την αναγέννηση της.
«Το μέλλον της ομορφιάς δεν γίνεται με ένα μόριο που κάνει ένα πράγμα τη φορά ή 1.000 μόρια που κάνουν 1.000 πράγματα.»
Tο LR 2412 βρέθηκε από ερευνητές της L’Oréal, ξεκινώντας πριν από 12 χρόνια, όταν ερευνούσαν την μέθοδο της αυτόματης επιδιόρθωσης στα φυτά . Ήθελαν να ανακαλύψουν ένα μόριο μπορεί να προκαλέσει μια σειρά από παρόμοιες αντιδράσεις στο δέρμα.
«Οι γυναίκες καταλαβαίνουν ότι η απόκτηση νεότερου και πιο όμορφου δέρματος είναι το άθροισμα πολλών ενεργειών», δήλωσε ο Nabi. «Μας λένε ότι χρησιμοποιούν πολλά προϊόντα. Γι ‘αυτό η χρήση όλο και περισσότερων προϊόντων αυξάνεται συνεχώς. «
Το νέο μόριο «έχει ένα προφίλ που δεν έχουμε δει ποτέ πριν», ο executive συνέχισε. To «LR 2412 είναι ασφαλές για 100% εκατό των ανθρώπων.» Αυτό περιλαμβάνει και τα άτομα με ευαίσθητο δέρμα, και to Visionnaire μπορεί να χρησιμοποιηθεί γύρω από τα μάτια και κάτω από τον ήλιο, επίσης.
«Για πρώτη φορά, έχουμε τη δυνατότητα να σχεδιάσουμε ένα μόριο που είναι επίσης σε θέση να πάει σε όλα τα στρώματα του δέρματος, διότι είναι συμβατό και με έλαια και το νερό την ίδια στιγμή», δήλωσε ο Nabi. Έτσι είναι εντελώς «βιοδιαθέσιμο», το οποίο δεν συμβαίνει με ρετινόλη ή τηνη καφεΐνη, για παράδειγμα.
Ο Nabi είπε πως η Visionnaire, της οποίας οι δράση στο δέρμα είναι τόσο άμεση όσο και συσσσωρευτική, δρα ενάντια στις ρυτίδες, τους πόρους, τις δυσχρωμίες ακόμα και τα αγγεία την ομοιομορφία, αλλά και τα σημάδια.
«Διορθώνει, στην πραγματικότητα, προς το καλύτερο ό, τι λειτουργεί λάθος στο δέρμα μας «, δήλωσε ο Nabi. H Visionnaire έχει δοκιμαστεί σε γυναίκες όλων των εθνικοτήτων.
Με 4 %, στην σύσταση του ορού, περιέχει μια ιδιαίτερα υψηλή συγκέντρωση του δραστικού συστατικού LR 2412, το οποίο προστατεύεται από 17 διπλώματα ευρεσιτεχνίας και η επεξεργασία του γίνεται με φιλική προς το περιβάλλον τρόπο.
Ο Nabi πιστεύει ότι το νέο προϊόν είναι κατάλληλο για μεγάλη ηλικιακή γκάμα από 25 – έως 50 ετών. Το Visionnaire μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας ή τη νύχτα – ή και τα δύο – μόνο του ή κάτω από άλλη κρέμα . Ακούγεται πολλά υποσχόμενο πράγματι!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...