Στο κρεβάτι με τον νέο: τι να προσέξεις

Το πρώτο ραντεβού ήταν καλό, στο δεύτερο περάσατε σούπερ και τώρα στο τρίτο (εντάξει για εσένα μπορεί να είναι και το πρώτο ραντεβού πρόδρομος για το κρεβάτι αλλά αυτή είναι μια τακτική που δεν χρειάζεται να εφαρμόζεις ειδικά με άντρες που σε ενδιαφέρουν και για το κάτι παραπάνω) έρχονται τα ζόρια.



Γιατί ναι μεν θέλεις να γίνετε ένα στο κρεβάτι αλλά το στρες της πρώτης φοράς με ένα νέο αγόρι δεν φεύγει τόσο εύκολα. Ακολούθησε μερικούς εύκολους κανόνες για να πάνε όλα κατ' ευχήν αυτή την πρώτη φορά; μαζί του.
Κάνονας Νο1: Μην πέσεις με τα μούτρα στο ψητό- πάρε το χρόνο σου
Η έξαψη της πρώτης φοράς μπορεί να σας κάνει και τους δύο να θέλετε να πάτε κατευθείαν στο ψητό, προσπερνώντας τα προκαταρκτικά. Κι όμως, αυτή η τακτική ειδικά για δύο ανθρώπους που δεν έχουν βρεθεί ξανά σεξουαλικά, μπορεί να καταστρέψει την πρώτη σας φορά μαζί. Σκέψου πως αν δεν δώσεις το χρόνο που απαιτείτε σε εποικοδομητικά προκαταρκτικά, κινδυνεύεις να βρεθείς χωρίς οργασμός ενώ εκείνος θα έχει ολοκληρώσει στο πεντάλεπτο.
Πραγματικά, την πρώτη φορά που θα είσαι μαζί του στο κρεβάτι, φρόντισε να πάρεις το χρόνο σου και να παρατηρήσεις τι λειτουργεί για εσένα, τι δουλεύει για εκείνον και πόσο τις 100% μπορούμε να ικανοποιηθούμε και οι δύο αρχικά.
Εκείνος φυσικά που σκέφτεται με το κάτω κεφάλι, θα προσπαθήσει να πρεσάρει τα πράγματα αλλά εσύ οφείλεις να αναβάλλεις την κυρίως δράση με μικρά προσεχώς από το τι θα ακολουθήσει.

Κανόνας Νο2: Θα υπάρξουν και περίεργα σκηνικά
Εντάξει! Οι τέλειες ερωτικές σκηνές με έναν άγνωστο συμβαίνουν μόνο στο σινεμά, εκεί που εκείνος σε βάζει κάτω για ιεραποστολικό και ως δια μαγείας εσύ τελειώνεις στα 3 δευτερόλεπτα. Εντάξει, και τώρα ξύπνησες.
Γιατί στο σεξ και την πρώτη και τη δεύτερη φορά με ένα νέο παρτενέρ, δεν μπορούν να πάνε όλα ιδανικά και τέλεια. Μα θα προσπαθήσεις εσύ να βγάλεις τα εσώρουχά σου με σέξι κουνήματα αλλά θα διπλωθείς και θα πέσεις, θα πας να του κάνεις στοματικό και το μαλλί θα εμποδίζει το έργο, θα θέλει να σε βάλει κάτω και θα σταματήσεις να αναπνέεις (αν έχει φάει και πολύ στο δείπνο που προηγήθηκε). Ταυτόχρονα, όλο και κάποιος περίεργος ήχος θα ακουστεί, όλο και κάποιο μπέρδεμα στις αλλαγές των στάσεων.
Όπως και να έχει, οφείλεις σαν θεά του έρωτα να μην δώσεις σημασία σε τέτοια πράγματα και να προσευχηθείς στο Κάμα Σούτρα να πάνε όλα κατ' ευχήν. Για να χαλαρώσεις, μπορείς να έχεις πιει ένα ποτήρι σαμπάνια αλλά μην το παρακάνεις με το ποτό γιατί δεν θα έχεις καμία συναίσθηση του τι γίνεται. Κι αν δεν βρίσκετε το ρυθμό σας με την πρώτη, μην ανησυχείς γιατί δια της τριβής παράγεται θερμότητα...

Κανόνας Νο3: πες του μια καλή κουβέντα
Είναι μεγάλος μύθος πως οι άντρες ενδιαφέρονται μόνο για την δική τους ευχαρίστηση και ηδονή. Στη σημερινή εποχή με τον τόσο ανταγωνισμό και την υπερπληροφόρηση των γυναικών για το σεξ, τον οργασμό, το σημείο G, είναι ο παρτενέρ σου εκείνος που ανησυχεί για το αν θα σε ικανοποιήσει, αν το πέος του είναι σε μέγεθος που να εγκρίνεις και γενικά κομμάτι της δικής του απόλαυσης έχει γίνει το να σε κάνει να απολαύσεις κι εσύ το έργο!
Προσπάθησε λοιπόν να τον ανεβάσεις ψυχολογικά, δείχνοντας πως σου αρέσουν οι τεχνικές του. Άλλωστε, αφού είναι νέος για εσένα, δεν θα καταλάβεις αν αυτό που λες το εννοείς 100% ή 70%. Πρόσεξε βέβαια, μην τον παραπλανήσεις εντελώς και δεν ξέρεις μετά πως να συμμαζέψεις την κατάσταση. Αν για παράδειγμα σου αρέσει το στοματικό που κάνει, άφησε τα επιφωνήματα σου να τον καθοδηγήσουν. Αν πάλι το πέος του σε στύση θυμίζει φασολάκι, μην κατεβάσεις απευθείας τα μουτράκια του κάτω αφού μπορεί να έχει εξασκηθεί στο να σε ικανοποιήσει. Όπως και να έχει, μην ντρέπεσαι, γιατί όσο ντρέπεσαι, τόσο πιο αργά θα βρεις όσα σου αρέσουν και σε φτιάχνουν στο κρεβάτι μαζί του.

Κανόνας Νο 4: άσε τα ακροβατικά για αργότερα
Εντάξει, μπορεί να θέλεις να τον εντυπωσιάσεις με τις επιδόσεις στο σεξ αλλά θα υπάρξουν κι άλλες φορές για να το κάνεις εκτός από την πρώτη φορά. Αυτό σημαίνει πως δεν χρειάζεται να ξεπατικώσεις στάσεις από το Κάμα Σούτρα που δεν έχεις δοκιμάσει ποτέ ή να τον ρίξεις στα βαθιά με ταντρικό και πνευματική σύνδεση. Άφησε τα πράγματα να κυλήσουν, δώσε χρόνο σε κλασικές οικείες στάσεις και μην ξεβιδωθείς για να του δείξεις πόσο κορίτσι λάστιχο είσαι. Με απλές κινήσεις (όπως να αυτοϊκανοποιηθείς μπροστά του ή να έχεις τα φώτα ανοιχτά) θα το πείσεις για την καυτή συνέχεια που έπεται τις επόμενες φορές.
Πες ναι με την πρώτη φορά μαζί του:
Στο στοματικό αλλά όχι στο πρωικτικό
Στο ερωτικό μασάζ αλλά όχι στα δεσίματα
Στους πολλούς γύρους σεξ
Στα πολλά προκαταρκτικτά


http://www.womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...