Αποφάσισες να τον χωρίσεις; Πες μου το ζώδιό του, να σου πω τον τρόπο...

Μπορεί να βαρέθηκες, μπορεί να βρήκες άλλον, μπορεί να μην είσαι άλλο σε φάση και να θέλεις να μείνεις μόνη... Οι λόγοι δεν μας αφορούν. Αυτό που κρατάμε είναι ότι θέλεις να τον χωρίσεις.
Ο αστρολόγος Γιώργος Σοφιάνης σου δίνει μερικά χρήσιμα tips ανάλογα με το ζώδιό του που μπορείς να λάβεις υπόψην σου για έναν “εύκολο” χωρισμό!

Κριός
Ο Κριός προτιμά τα λίγα λόγια και σταράτα... Οπότε πες του πως έσβησε η φλόγα σου για εκείνον. Θα βάλει το “I will survive” στο iPod και θα φύγει με το κεφάλι ψηλά όπως προστάζει και το ανάλογο τραγούδι. Αν φοβάσαι την ευθεία οδό, γίνε η μαμά του που του λέει να πίνει γάλα και να τρώει δημητριακά το πρωί αντί για σκέτο καφέ. Θα φύγει τρέχοντας εξαφανίζοντας και τα ίχνη του. Ο τελευταίος δρόμος είναι να γίνεις βαρετή, επαναλαμβανόμενη και δεδομένη, ενώ ταυτόχρονα αποκλείεις το σέξι και προκλητικό ντύσιμο από τις εμφανίσεις σου. Θα αρχίσει αμέσως το κυνήγι της επόμενης ερωτικής του παρτενέρ και θα αλλάξει και τηλέφωνο για να μην τον ξαναβρείς.
Ταύρος
Είναι το δυσκολότερο κομμάτι της σχέσης, αφού οι κοινές σας συνήθειες έχουν γίνει μέρος της ζωής του. Έτσι περιμένει κάθε Παρασκευή βράδυ τους φίλους σας στο σπίτι σας για να γευτούν τις υπέροχες σπεσιαλιτέ του και να χαλαρώσετε όλοι μαζί με μια ταινία στο DVD. Αν αποφασίσεις να τον χωρίσεις λοιπόν υπάρχουν δύο τρόποι: 1. Ο έμμεσος: εμφανίζεσαι σπίτι του Κυριακή πρωί την ώρα που διαβάζει εφημερίδα και απαιτείς μια εκδρομή στην Κρύα Βρύση Έβρου που όλοι οι φίλοι σας μαζεύτηκαν για rafting. 2. Ο άμεσος: του λες πως δεν αντέχεις άλλο αυτή τη σχέση. Αρχικά βέβαια διατηρείς τον κυριακάτικο καφέ σας μέχρι να σε αντικαταστήσει με νέο μοντέλο, γιατί το σοκ είναι πολύ μεγάλο για τον χαρακτήρα του. Θα σου συνιστούσα να μην ξεκόψεις εντελώς, γιατί θα έρθει η ώρα που θα θελήσεις δανεικά.
Δίδυμοι
Αν αποφασίσεις να τον χωρίσεις να ξέρεις πως ο Δίδυμος περιμένει να του το πεις ευθέως. Έχει το μυαλό να το επεξεργαστεί και να βγάλει τα συμπεράσματά του, οπότε μη φοβάσαι αν θα πάθει κάποιο σοκ. Αν αισθάνεσαι άσχημα που τον αφήνεις, να ξέρεις πως ο ίδιος ίσως και να νιώθει ανακούφιση αφού τώρα θα έχει περισσότερο χρόνο για τους φίλους του, για να σερφάρει στο διαδίκτυο και για να κάνει πράγματα που μέχρι σήμερα δεν έβρισκε το χρόνο. Άσε που θα σε αντικαταστήσει στο λεπτό με εκείνη που ήδη ψήνει από το site κοινωνικής δικτύωσης όταν δεν τον βλέπεις. Ένα νέο βελτιωμένο μοντέλο θα τον βοηθήσει να ανανεωθεί και να ικανοποιήσει τη φιλαρέσκειά του. Τελικά, μήπως αυτός σε παράτησε;
Καρκίνος
Αν αποφασίσεις να τον χωρίσεις ξαφνικά, θα σε κυνηγάει από πίσω μια ζωή. Το θέμα είναι πως μαζί του θα είναι και οι κοινοί σας πλέον φίλοι, οι οποίοι συνήθισαν να μαζεύεστε κάθε Πέμπτη βράδυ σπίτι του για επιτραπέζια και για τις σπεσιαλιτέ του. Το εναλλακτικό σενάριο είναι να υιοθετήσεις το ρόλο της συγκατοίκου η οποία παραπονιέται για την ακαταστασία στο σπίτι και προτιμά να βγαίνει αντί να μένει στο σπίτι για να παρακολουθείτε μαζί ταινίες. Ή ακόμα χειρότερα, να ξεχάσεις τα γενέθλιά του. Όταν επιτέλους σε διαγράψει από το κινητό του μην αφήσεις παραθυράκια επανασύνδεσης, γιατί το όνειρο ότι κάποια μέρα θα αποκτήσετε παιδιά μαζί δεν θα φύγει ποτέ από το μυαλό του.
Λέων
Ο Λέων δεν παίζει παιχνίδια... Οπότε αν αποφασίσεις να δώσεις τέλος στη σχέση σας, να είσαι σίγουρη για αυτό που πας να κάνεις. Εκείνη την αποφράδα ημέρα, θα έρθει με τα μαύρα του γυαλιά ώστε να μη φανούν τα δάκρυα που κυλούν από τα μάτια του όταν θα απομακρύνεσαι στο αυτοκίνητό σου, αλλά στην επόμενη στροφή θα δεις τους φίλους του να σου κουνούν λευκά μαντήλια. Μη νομίζεις πως ξεμπέρδεψες τόσο εύκολα. Στην πρώτη σου επαγγελματική επιτυχία, το πρώτο e-mail συγχαρητηρίων θα είναι από αυτόν, ενώ όταν καταφέρει να εκλεγεί μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου της Άνω Ραχούλας, θα φροντίσει η τοπική εφημερίδα που τον έχει πρωτοσέλιδο να φτάσει στην πόρτα σου με courier.
Παρθένος
Επειδή η κοινή σας ζωή είναι μια επαναλαμβανόμενη ρουτίνα, μόλις αντιληφθεί πως τα βιολογικά φρούτα που σου φέρνει από το φυτώριο που περνά κάθε Τρίτη βράδυ δεν σου αρέσουν πια, ή ότι το μασάζ που σου κάνει κάθε Κυριακή βράδυ στα πόδια δεν είναι πλέον αυτό που περίμενες όλη την εβδομάδα, θα φύγει μόνος του και μάλιστα θα γυρίσει στην εργένικη ζωή του με χαρά. Αν δεν παίρνει είδηση ότι τον βαρέθηκες, σταμάτα να βουρτσίζεις τα δόντια σου. Αν πάντως τον εγκαταλείψεις τη στιγμή που δεν το περιμένει, φρόντισε να αφήσεις μια αντικαταστάτρια πίσω σου αφού ζει για τα role plays!
Ζυγός
Καταρχάς, αν αντικαταστήσεις τις gourmet γευστικές σας εξόδους σε κλασικά εστιατόρια, με σουβλάκια και πίτσες από delivery έκανες το πρώτο βήμα για να αρχίσει να σε υποβιβάζει στα μάτια του. Αν το επόμενο πρωινό του πεις πως το κοστούμι που φορά για τη δουλειά του είναι passé και πως η γκαρνταρόμπα του δεν έχει στιλ, αρχίζει να αμφιβάλει έντονα για την επιλογή του να είστε μαζί. Τέλος, αν αντικαταστήσεις τις ρομαντικές σας βόλτες, με εξόδους με τις φίλες σου, κατά τις οποίες πλασάρεσαι για ελεύθερη θα αισθανθεί τόσο μόνος, που σε μια εβδομάδα θα σε έχει αντικαταστήσει με τη νέα γοητευμένη από το στιλ του, ερωμένη του. Γενικά, το anti savoir vivre και οι κιτς επιλογές λειτουργούν όπως το λιβάνι για το διάβολο: τον κάνουν να τρέχει μακριά τους.
Σκορπιός
Είναι το άτομο που αν δεθεί πάνω σου, δεν ξεκολλά εύκολα. Αν θέλεις να απομακρυνθείς χωρίς τάσεις εκδίκησης από την πλευρά του, ρίξε όλο το βάρος της αποτυχημένης σχέσης σας σε εσένα. Ο άλλος τρόπος είναι άκρως μακιαβελικός. Τρέλανέ τον. Εμφάνισε ένα μποξεράκι που δεν είναι δικό του και πείσε τον πως το έχει αγοράσει πριν μια εβδομάδα και δεν το θυμάται. Διέδωσε τα μυστικά του και αρνήσου κάθε ανάμιξη σε αυτό. Πες του πως βρίσκεις περισσότερο σέξι μια ήρεμη βόλτα στη θάλασσα από ένα μαραθώνιο ολονύκτιου σεξ. Τέλος, γίνε ελαστική με τα όρια της αφοσίωσης και πίστης στη σχέση... θα φύγεις στα σίγουρα, αλλά ίσως να πρέπει να αλλάξεις οδό και αριθμό.
Τοξότης
Υπάρχουν μικρά μυστικά που θα τον κάνουν να πάρει το πρώτο αεροπλάνο και να εξαφανιστεί από τη ζωή σου. Βάλτον να υπογράψετε όρκους αιώνιας αγάπης και πιστής αφοσίωσης ο ένας στον άλλο. Δείξε του πως δεν έχεις προσωπική ζωή και τα μόνα σου ενδιαφέροντα είναι τα δικά του. Μην ξεκολλάς από πάνω του κάθε στιγμή της ημέρας. Μίλα του για την ηθική του γάμου, τους κανόνες της κοινωνίας μας και αμφέβαλε ανοικτά για τις απόψεις του. Ανέθεσέ του ευθύνες όπως να βγάζει βόλτα το σκύλο και να κρατά τα φορολογικά σας βιβλία και γενικότερα βάλε ρουτίνα στην καθημερινότητά σας. Τέλος, ίσως να είναι ευκολότερο να του πεις πως προτιμάς να μείνετε φίλοι από μια ερωτική σχέση και να τελειώσει το θέμα αναίμακτα και πολιτισμένα.
Αιγόκερως
Υπάρχουν μικρά μυστικά που μπορείς να κάνεις για να τον ξενερώσεις. Ξόδεψε απρόσκοπτα τα χρήματά σου και παράτησε τη δουλειά σου. Πιθανότατα και μόνο στην ιδέα των παραπάνω να σε έχει ήδη παρατήσει. Αν δεν επιθυμείς τόσο δραστικές λύσεις, να είσαι ειλικρινής μαζί του. Όταν όμως τον αφήσεις, φρόντισε να έχεις επαφή με τους φίλους του για να μαθαίνεις το βαθμό της κατάθλιψης που βιώνει. Μπορεί να δουλεύει νυχθημερόν ή να ξεχνά να σηκωθεί από το κρεβάτι. Τουλάχιστον φεύγοντας άφησε στο σπίτι του το τραπέζι και δύο καρέκλες, το γραφείο και τον υπολογιστή, αλλά πάρε τους πίνακες ζωγραφικής, τα διακοσμητικά που ποτέ δεν θεώρησε απαραίτητα και το σκύλο που έβλεπε ως ένα ακόμα βάρος στη ζωή του. Αν δεν του αφήσεις τα βασικά αντικείμενα, θα καταρρακωθεί πλήρως και θα προσπαθήσει να πάρει εκδίκηση κλείνοντάς σου επαγγελματικές πόρτες.
Υδροχόος
Βάλε παρωπίδες στις ιδέες και τις απόψεις σου και αμέσως έχασες αρκετούς πόντους στην εκτίμησή του. Προσπάθησε να διαφωνείς μαζί του όχι στηριζόμενη σε επιχειρήματα αλλά ως μέθοδο απόρριψης της φιλοσοφίας του και θα σταματήσει να σε εκτιμά. Τέλος, αν επιθυμείς κάτι δραστικό και άμεσο, πρότεινε να μείνετε φίλοι και όχι εραστές. Θα το εκτιμήσει και θα σου δώσει την ελευθερία που επιθυμείς για να γνωρίσεις και άλλους ανθρώπους. Όταν όμως θελήσεις να τον ξαναδείς ερωτικά, αφού θα είναι ένας φανταστικός φίλος, τότε θα είναι πολύ αργά. Εκτός και αν γίνετε sex buddies που θα τον χαροποιήσει σε μεγάλο βαθμό.
Ιχθείς
Αν προσπαθήσεις να είσαι σκληρή απέναντί του ίσως να έχεις τα διαφορετικά αποτελέσματα, γι' αυτό να είσαι σκληρή απέναντι στη μάνα του και το σκύλο του. Αν τον αφήσεις, μην απορρίψεις το one night stand που θα σου προτείνει για αύριο βράδυ. Τέλος, άφησέ του ένα μακροσκελές ρομαντικό γράμμα εξηγώντας του πως σε βοήθησε να βρεις τον εαυτό σου, ξεκλείδωσε τα παγωμένα σου αισθήματα και τώρα κατάλαβες πως δεν ξεπέρασες ποτέ τον πρώην σου και θέλεις να τον αναζητήσεις. Πιθανότατα να βάλει τα κλάματα από χαρά και συγκίνηση για το έργο που προσέφερε και φυσικά να βγει να το γιορτάσει με ένα ποτό και πολλές γυναίκες γύρω του.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...