Διαγωνισμός: κέρδισε τα must αξεσουάρ της Άνοιξης

Tα λουλούδια και γενικά το floral στυλ κυριάρχησε στις πασαρέλες όλων των διάσημων σχεδιαστών για την σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2011.
Πρώτοι και καλύτεροι οι D&G ενώ ακολούθησαν και οι Etro, Jil Sander και οι Carolina Herrera, Erdem ενώ είδαμε μέχρι και floral πανωφόρι από τον οίκο Moschino.

Καταλαβαίνεις λοιπόν πως τα λουλούδια δεν μπορούν να λείπουν από τη γκαρνταρόμπα σου. Αν δεν είσαι ιδιαίτερα τολμηρή και δεν ξέρεις πως να υιοθετήσεις το εν λόγω λουκ, μπορείς να δοκιμάσεις τα λουλουδιαστά μοτίβα στα εσώρουχα που θα βρεις στα σουτιέν και σλιπάκια της Intimissimi ή να επενδύσεις ένα ποσό στα αξεσουάρ που φέρνουν την άνοιξη στο λουκ σου.
Tα σκουλαρίκια με λουλούδια βοηθούν  να χτίσεις το απόλυτο λουκ της Άνοιξης
Tα σκουλαρίκια με λουλούδια βοηθούν
να χτίσεις το απόλυτο λουκ της Άνοιξης
Σκουλαρίκια, κολιέ, βραχιόλια, clips για τα μαλλιά, ακόμα και πέδιλα με λουλούδια μπορούν να πλαισιώσουν ακόμα και το πιο συντηρητικό ντύσιμο.
Το WomenOnly σε συνεργασία με τις Twininas σου κάνουν δώρο τα πιο τρέντι αξεσουάρ της Άνοιξης. Πρόκεται για δύο floral ζευγάρα σκουλαρίκια και 2 λουλουδιαστά hair clips που θα μοιραστούν τέσσερις τυχερές αναγνώστριες του WomenOnly.
Οι Twininas (www.twininas.gr) δημιουργούν χειροποίητα κοσμήματα που δεν είναι απλά αντικείμενα αλλά συμπληρώνουν και αναδεικνύουν τις ενδυματολογικές επιλογές και εκφράζουν τη προσωπικότητα και το προσωπικό τους στυλ. Τα κοσμήματα και τα αξεσουάρ είναι όλα χειροποίητα και τα περισσότερα απ' αυτά μοναδικά ενώ οι συγκεκριμένες δημιουργίες συνδυάζουν την απλότητα και τη πολυτέλεια.
Ημιπολύτιμοι λίθοι, κρύσταλλο, κοράλλια, μέταλλο, περίτεχνα υφάσματα, κορδέλες, ακρυλικές χάντρες, μαργαριτάρια, ξύλο και κοχύλια είναι μερικά από τα υλικά που χρησιμοποιούν οι Twininas για να κάνουμε τη φαντασία τους πραγματικότητα!
Εσύ, δεν έχεις παρά να στείλεις τη συμμετοχή σου στο e- mail womenonly.contest@gmail.com
μαζί με τα στοιχεία επικοινωνίας σου (Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο)και να μπεις στην κλήρωση για τα 4 μοναδικά αξεσουάρ. Για την υπόλοιπη συλλογή των Twininas, κάνε κλικ εδώ.
Ο διαγωνισμός λήγει την Δευτέρα 18 Απριλίου 2011 και οι νικήτριες θα ανακοινωθούν την Τρίτη 19/4/2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...