Pink Sands Summer Collection 2011

... από τη σχεδιάστρια Στεφανία Φραγκίστα



Με διάθεση ρομαντική και με φανερές επιρροές από την μεθυστική Ινδία,  η σχεδιάστρια Στεφανία Φραγκίστα παρουσιάζει τη συλλογή της pink sands για το 2011.

Η συλλογή της μάρκας που έγινε γνωστή για τα πολύ ιδιαίτερα μαγιώ και τα αξεσουάρ θαλάσσης σχεδιάστηκε κατά τη διάρκεια τρίμηνης παραμονής της Στεφανίας στο Λονδίνο.

Εκεί, εμπνεύστηκε από την έκθεση «Maharaja: the Splendour of India’s Royal Courts», που παρουσιάστηκε πέρυσι στο Victoria & Albert Hall. Για αυτό το λόγο, τα κυριότερα μοτίβα των μαγιώ—τα περισσότερα έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για τη pink sands—έχουν ινδικό στιλ.
Παρολ’αυτά, το γνώριμο vintage feel της μάρκας είναι παρόν και στη φετινή συλλογή, με υπέροχα floral και πουα μοτίβα, καθώς και στιλάτα ολόσωμα μαγιώ να δίνουν μια ρομαντική νότα νοσταλγίας.

Τα μαγιώ που τα τελευταία δύο χρόνια έκλεψαν τις εντυπώσεις του Αθηναϊκού κοινού, ξεχωρίζουν για τη μοναδική τους εφαρμογή στο σώμα και τους εκρηκτικούς συνδυασμούς μοτίβων και μονοχρωμίας.
Άλλο ενδιαφέρον στοιχείο είναι το παιχνίδι με την υφή, προϊόν ατελείωτων πειραματισμών της σχεδιάστριας με εξαιρετικής ποιότητας υφάσματα. «Με αυτόν τον τρόπο προέκυψε και η χρήση δαντέλας στα μαγιώ, ένα signature της pink sands,» εξηγεί η Στεφανία Φραγκίστα και συμπληρώνει: «Αντίστοιχη πρωτοτυπία μας είναι η χρήση δέρματος ψαριού στα πολύ ιδιαίτερα σανδάλια μας.»

Η επίσημη παρουσίαση pink sands Summer Collection 2011 θα πραγματοποιηθεί στις 11 Μαϊου σε κεντρικό ξενοδοχείο στην Αθήνα.



fe-mail.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...