5 ολοκαίνουρια smoky eyes για την Άνοιξη!

Να σηκώσουν τώρα το χέρι τους όσες λατρεύουν το smoky eyes! Ναι! Η μανία του smoky, των έντονα δηλαδή μακιγιαρισμένων ματιών, είναι μια αξεπέραστη διαχρονική αξία. Σε αντίθεση, όμως, με αυτό που νομίζεις smoky μάτια δεν πετυχαίνεις μόνο βγάζοντας από το νεσεσέρ σου μια μαύρη ή σκούρα ανθρακί σκιά. Το ίδιο ακριβώς effect μπορείς να πετύχεις είτε με μοβ ή ακόμη και με χρώμα!


Φυσικά, οι περισσότερες έχουμε συνδέσει στο μυαλό μας το συγκεκριμένο look με σκούρες σκιές. Ok, δεν θα σου χαλάσω το χατίρι. Όμως, για να μην κάνεις το ίδιο smoky κάθε φορά σου έχω πέντε διαφορετικές και ολοκαίνουριες προτάσεις κατευθείαν από τα ανοιξιάτικα catwalks. Εγώ, διάλεξα ήδη το αγαπημένο μου (μόνο για απόψε θα αποχωριστώ την μανία του φούξια κραγιόν στα χείλη που εδώ σου δείχνουμε πώς θα το πετύχεις!). Εσύ, ποιο μακιγιάζ θα διαλέξεις για την βραδινή σου έξοδο; Πάρε ιδέες!

Chanel


Στην Chanel τα μάτια ήταν το επίκεντρο της προσοχής. Δεν χρησιμοποιήθηκε ούτε κραγιόν, ούτε ρουζ, τουλάχιστον όχι σε γενναίες δόσεις. Αντίθετα, τα μάτια ντύθηκαν με ανθρακί ματ σκιά η οποία σκαρφάλωνε μέχρι ψηλά στα φρύδια ενώ στο κάτω βλέφαρο απλώνονταν μια χοντρή γραμμή.
Extra info: Ο συνδυασμός του συγκεκριμένου μακιγιάζ με τα συγκεκριμένα μαλλιά είναι ένας από τους αγαπημένους μας
Andrew Gn


Στον Adnrew GN ένα ακόμη smoky eyes που κόβει την ανάσα (διαφωνείς ότι είναι πολύ sexy;). Για να το πετύχεις, επίλεξε μια μπλε σκιά την οποία θα απλώσεις στο καπάκι του κινητού βλεφάρου, καθώς επίσης και στην ρίζα του κάτω ενώ θα ενισχύσεις το αποτέλεσμα με ένα μαύρο, σβησμένο περίγραμμα. Το look γίνεται ακόμη πιο sexy με ένα ματ κραγιόν σε απόχρωση που θυμίζει κόκκινο κρασί.

Cacharel


Μπορεί σε πρώτη ανάγνωση αυτό το smoky να σου θυμίζει έντονα κάτι από Andrew Gn, αλλά με μια πιο προσεκτική ματιά υπάρχουν βασικές διαφορές. Το look στο catwalk της Cacharel δεν είναι τόσο sexy όσο ρομαντικό (εξάλλου, αυτό είναι το προφίλ που υποστηρίζει χρόνια τώρα ο οίκος). Για να υιοθετήσεις αυτό το smoky θα χρειαστείς μια μαύρη ματ σκιά την οποία θα απλώσεις σε όλο το κινητό βλέφαρο με ανοδική φορά ενώ στο κάτω η γραμμή είναι αρκετά παχιά. Στο περίγραμμα των ματιών υπάρχει μαύρο, σβησμένο μολύβι ενώ κάτι ακόμη σημαντικό είναι το κενό που υπάρχει στις κόγχες των ματιών (η εσωτερική γωνία είναι αμακιγιάριστη. Ένα trick που πρέπει να κάνεις αν τα μάτια σου είναι πολύ κοντά μεταξύ τους). Τέλος, ένα τριανταφυλλί ματ κραγιόν και ροζ ρουζ που τονίζει την αθωότητα, ολοκληρώνουν το look.

Emporio Armani


Οι μεταλλικές σκιές είναι από τα must της Άνοιξης. Στην συλλογή Emporio Armani συνδυάστηκαν δύο μεταλλικές σκιές, μπλε στην εξωτερική γωνία και ασημί στην εσωτερική, για να δημιουργηθεί αυτό το effect. Ωστόσο, το χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου στιλ είναι ότι η σκιά απλώνεται οριζόντια κατά μήκος του ματιού και είναι τραβηγμένη αρκετά προς τις εξωτερικές γωνίες με αποτέλεσμα να δημιουργεί κι ένα catty effect.

Valentino


Αν αναζητάς μια πιο light εκδοχή του smoky κινήσου με ασφάλεια σε μια μεταλλική, ασημί σκιά όπως στον Valentino. Φόρεσε οπωσδήποτε ψεύτικες βλεφαρίδες ή εναλλακτικά βάλε αρκετές στρώσεις μάσκαρα για όγκο. Τέλος, ένα touch λευκής μεταλλικής σκιάς στην εσωτερική γωνία κάνει την διαφορά. Όσον αφορά στα χείλη; Τι άλλο από... άχρωμα!


www.tlife.gr






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...