Καλοριφέρ μπάνιου- πετσετοκρεμάστρες

Η αίσθηση της χρήσης ζεστής πετσέτας μετά από ένα μπάνιο, ιδιαίτερα τους κρύους μήνες του χειμώνα, είναι μια μοναδική απόλαυση.
Σήμερα οι πετσετοκρεμάστρες μπάνιου αποτελούν τη λύση από αισθητικής και πρακτικής πλευράς.






 Γλυπτική στο μπάνιο











Μοντέρνα πετσετοκρεμάστρα μπάνιουΥπάρχει μεγάλη ποικιλία σχεδίων για να συνδυάζονται με τη διακόσμηση του μπάνιου σας, μορφών, μεγεθών, χρωμάτων και υλικών. Μπορείτε να διαλέξετε αλουμινίου, inox, χρωμίου σε δυναμικές καμπύλες μορφές ή σε αυστηρά γεωμετρικά σχήματα, σε μοντέρνο ή κλασσικό στυλ.

Τοποθετούνται οπουδήποτε στο μπάνιο, είτε διακριτικά, είτε σε κεντρικό σημείο, ώστε να συμμετέχουν στη γενική οργάνωση του χώρου. Αποδοτικότερη θέση είναι η τοποθέτηση τους στον ψυχρότερο εξωτερικό τοίχο του μπάνιου, ή κοντά στο παράθυρο του μπάνιου, εφόσον υπάρχει.
Το καλοριφέρ συμμετέχει στη διακόσμηση του χώρου
Πηγή φωτό: Κάτω από τα παράθυρα για μεγαλύτερη απόδοση












Μίνιμαλ σχεδιασμός πετσετοκρεμάστραςΣε στυλ σκάλας η πετσετοκρεμάστρα στο μπάνιο






















Βέβαια η αποστολή τους είναι διπλή, αφενός μας εφοδιάζουν με ζεστές πετσέτες, αφετέρου ζεσταίνουν το μπάνιο, γιατί αποτελούν συγχρόνως και το θερμαντικό σώμα. 
Αρμονία σε κλασσικό μπάνιο











Ιδιαίτερο καλοριφέρ σε μίνιμαλ μπάνιο









Κατά την επιλογή τους πρέπει να προσέξετε το μέγεθος τους να είναι ανάλογο του μεγέθους του μπάνιου (ένα μικρό σώμα δεν επαρκεί για ένα μεγάλο μπάνιο, ενώ ένα μεγάλο σώμα θα υπερθερμάνει δυσάρεστα ένα μικρό μπάνιο).Με την αίσθηση του ιστίου το καλοριφέρ του μπάνιουΛιτό και λυγερό το καλοριφέρ στο μπάνιο













Μετά από έρευνα αγοράς λοιπόν επιλέξτε την πετσετοκρεμάστρα που εξυπηρετεί τια ανάγκες σας και δίνει συγχρόνως ευχάριστη αίσθηση πολυτέλειας και θαλπωρής στο μπάνιο σας.
 Αίσθηση πολυτέλειας στο μπάνιο







Στην κατάλληλη θέση το καλοριφέρ με τον έξυπνο σχεδιασμό





















































www.thedecobook.com




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...