Σύνθεση με Πουλιά του παραδείσου.

Με ένα κοφτερό μαχαίρι κόψτε λοξά τις άκρες από τα στελέχη σε μήκος τουλάχιστο 3 εκατοστά. Σιγουρευτείτε ότι τα βάζα είναι εντελώς καθαρά και χρησιμοποιείστε φρέσκο χλιαρό νερό. Αφαιρέστε όλα τα φύλλα που βρίσκονται κάτω από την επιφάνεια του νερού για να αποφύγετε τις μολύνσεις. Χρησιμοποιείτε πάντα σκευάσματα τροφής λουλουδιών για να βοηθήσετε τα μπουμπούκια να ανθίσουν και να προλάβετε την εμφάνιση βακτηριών που σχηματίζονται στα στελέχη και τα σαπίζουν. Αποφύγετε το άμεσο ηλιακό φως , την ζέστη και την ξηρασία. Διατηρήστε τα λουλούδια μακριά από φρούτα και αφαιρείτε τα μαραμένα άνθη όταν εμφανίζονται. Ανανεώνετε το νερό τακτικά και προσθέτετε τροφή όταν είναι απαραίτητο.

Κρεμάστε τα φύλλα ανάποδα σε ένα στεγνό μέρος. Θα αποξηρανθούν παίρνοντας μια κομψή ελικοειδή μορφή και μια χρυσή απόχρωση. Έτσι είναι ιδανικά για να δημιουργήσουν ρυθμό σε μια διακόσμηση.


Η σύνθεση που βλέπετε πιο πάνω ονομάζεται "Η φλόγα των φρούτων". Χρησιμοποιήθηκαν στρελίτζιες, ένα μεγάλο φύλλο γιούκας, και φρούτα απλωμένα σε ένα στρώμα φύλλων. Είναι απλή αλλά εντυπωσιακή, τονίζει τις στρελίτζιες πολύ καλά θα ταίριαζε θαυμάσια σαν συμπληρωματικό κομμάτι σε ένα τραπέζι δείπνου.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...