Κάτια Δέδε: Στο αμερικανικό Playboy

Η Playmate 2010 Κάτια Δέδε δεν πίστευε στα αφτιά της όταν την ενημέρωναν τηλεφωνικά ότι η φωτογράφηση που έκανε το καλοκαίρι στο ελληνικό «Playboy» φιλοξενείται αυτόν τον μήνα στο αντίστοιχο αμερικανικό.

Το κορίτσι που εμφανίζεται και στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη «ΟΛΑ 11» δήλωσε στην «Espresso της Κυριακής»: «Το αμερικανικό “Playboy” στο τεύχος Μαρτίου που κυκλοφορεί αυτήν την περίοδο χρησιμοποίησε τις φωτογραφίες που είχα κάνει τον Ιούνιο για το ελληνικό “Playboy”.
Στο συγκεκριμένο τεύχος του αμερικανικού περιοδικού υπάρχει ένα μεγάλο αφιέρωμα με τίτλο “Οι βασίλισσες της Μεσογείου” και μάλιστα αυτό που είναι πολύ σημαντικό για εμένα είναι ότι ξεκινάει το αφιέρωμα με τη δική μου φωτογράφηση».
Μάλιστα, η Κάτια πριν από λίγες ημέρες έδωσε συνέντευξη σε αμερικανικό ραδιόφωνο. «Με πήραν τηλέφωνο από έναν ραδιοφωνικό σταθμό στην Αμερική, έδωσα live συνέντευξη και μίλησα για τον τίτλο μου» μας λέει η ξανθιά εντυπωσιακή καλλονή.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Κάτια Δέδε τον Μάιο θα ταξιδέψει στο Λος Αντζελες για να παραβρεθεί στο καθιερωμένο πάρτι του ιδρυτή του «Playboy» Χιου Χέφνερ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...