Πώς να διαλέξετε το τέλειο γυμναστήριο

Η αποφασιστικότητα με την οποία είχατε ξεκινήσει να πηγαίνετε γυμναστήριο τον Ιανουάριο, κοντεύει να εξατμιστεί. Μήπως αυτή τη φορά το λάθος δεν είναι δικό σας; Μήπως το γυμναστήριο που διαλέξατε απλά δεν σας ταιριάζει;

1. Δώστε τεράστια σημασία στο πού βρίσκεται το γυμναστήριο: καλό θα ήταν να διαλέγετε εκείνο που δεν απέχει πάνω από δέκα λεπτά από το σπίτι ή τη δουλειά. Όσο πιο μακριά βρίσκετε, τόσους περισσότερους λόγους θα προφασίζεστε για να μην πάτε.

       2. Ρωτήστε φίλους και συνάδελφους πού πηγαίνουν. Τσεκάρετε τι σας λένε και αποφασίστε εσείς ποιο από όλα σας ακούγεται καλύτερο.

       3. Προτού γραφτείτε στο γυμναστήριο, επισκεφτείτε το. Δείτε τι σας προσφέρει: τον εξοπλισμό, ο οποίος πρέπει να είναι σύγχρονος και καλοσυντηρημένος, την καθαριότητα, που σε ένα γυμναστήριο είναι το Α και το Ω, την ατμόσφαιρα, που εξαρτάται κυρίως από τους ανθρώπους που προσελκύει το συγκεκριμένο γυμναστήριο.

       4. Οι σωστοί επαγγελματίες ενός χώρου, θα σας ξεναγήσουν: θα σας δείξουν τα πάντα, θα σας αναλύσουν τα ομαδικά προγράμματα που προσφέρει το γυμναστήριο και, φυσικά, θα είναι πάντα πρόθυμοι να απαντήσουν στην παραμικρή σας απορία.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...