Salon de beaute για μαμά και κόρη

Η μαμά σας μπορεί να είναι η καλύτερη σας φίλη και μπορείτε να κάνετε μαζί όλα όσα σας κάνουν να αισθάνεστε όμορφες.
Ακόμη, κι αν δεν το συνηθίζετε να κάνετε πράγματα που ανήκουν στο χώρο της ομορφιάς με τη μαμά σας, αξίζει να κάνετε μία εξαίρεση και να δοκιμάσετε την παρέα της σε κάτι διαφορετικό για μία ημέρα.


Υπάρχουν τόσα πολλά που μπορείτε να κάνετε μαζί και να απολαύσετε την παρέα η μία της άλλης. Τα έχετε σκεφτεί;
• Αν θέλετε να περάσετε τις ώρες αυτές στο σπίτι, κάντε μαζί μία κούρα ομορφιάς. Ξεκινήστε με απολέπιση στο πρόσωπο και βοηθήστε την με το ειδικό μηχάνημα -θα βρείτε στα καταστήματα καλλυντικών- που δίνει πιο «επαγγελματικό» αποτέλεσμα. Μετά βάλτε η καθεμία την κατάλληλη μάσκα για τον τύπο του δέρματος της –επιλέξτε φακελάκια για πιο οικονομική και στοχευμένη δράση- και απολαύστε λίγες στιγμές χαλάρωσης μαζί.

• Αν βάφει κάποια από τις δύο ή και οι δύο τα μαλλιά μόνη της στο σπίτι, δεν χρειάζεται να παιδεύεστε μόνες. Κανονίστε να βρεθείτε και κάντε το βάψιμο παιχνίδι. Είναι πολύ πιο εύκολο, -ειδικά για το πίσω μέρος του κεφαλιού- να απλώνει κάποιος άλλος την βαφή μαλλιών και σίγουρα είναι πιο ευχάριστο να υπάρχει παρέα τέτοιες στιγμές. Θα είναι μία ευχάριστη έκπληξη για τη μαμά σας αλλά και για εσάς.

• Κι όμως το μανικιούρ μπορεί να είναι δημιουργικό και ευχάριστο. Ακόμη κι αν δεν τα καταφέρνετε τόσο καλά όσο οι επαγγελματίες, το να βάψετε τα νύχια της μαμάς κάποια φορά μπορεί να σας γυρίσει πίσω στα παιδικά σας χρόνια που κάνατε μία ζωγραφιά για να της πείτε χρόνια πολλά. Τώρα τα ενήλικα χρώματα έχουν άλλο τρόπο να το δείχνουν. Διασκεδάστε το.

Αφού «παίξετε» και ομορφύνετε, βγείτε μία βόλτα για να γιορτάσετε το δέσιμο που μόνο μία μαμά και η κόρη της μπορούν να έχουν.
Αν δεν είστε από τους τύπους που «πιάνουν» τα χέρια τους, αλλά θέλετε να περάσετε μία μέρα ομορφιάς με τη μαμά σας, κλείστε διπλά ραντεβού στο κομμωτήριο, το nail studio, το ινστιτούτο αισθητικής ή το spa και κάντε της έκπληξη. Μπορεί να είναι όποια μέρα θέλετε εσείς να γιορτάσετε τη σχέση ζωής μαζί της.


http://www.queen.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...