Προς αναζήτηση του τέλειου tank…

Τίποτα δεν είναι πιο όμορφο στη μόδα από το απλό, το λειτουργικό, το ευκολοσυνδύαστο. Back to basics προστάζουν οι σχεδιαστές και ο μεγαλύτερος εκπρόσωπος αυτής της τάσης είναι το tank top.
Τα tanks φαίνεται να έχουν κυριαρχήσει για τα καλά στον παγκόσμιο χάρτη της μόδας και θα συνεχίσουν να το κάνουν, αφού πρεσβεύουν το ευκολοφόρετο και άνετο ντύσιμο.

Μπορούν να φορεθούν με ότι φανταστεί ο νούς σου… με τα χιλιοφορεμένα σου jeans ή leggings και μπότες Ugg για άνεση όλη μέρα, μέσα από high-waisted παντελόνια ή φούστες για ένα πιο βραδυνό look ακόμη και με πιο couture κομμάτια όπως μακριές φούστες για περισσότερο επίσημες εμφανίσεις, όπως είδαμε στο catwalk του διάσημου οίκου Jil Sander .
Η γραμμή τους είναι κατά βάση απλή και χαλαρή από μαλακά, βαμβακερά και συνήθως ημιδιάφανα υφάσματα. Τα χρώματά τους κινούνται πάνω στη γήινη παλέτα που περιλαμβάνει το λευκό, το γκρι, το μπεζ και φυσικά το μαύρο. Δημοφιλείς παραλλαγές μπορείς να συναντήσεις με ασύμμετρες λεπτομέρειες, τσεπάκια στο ύψος του στήθους ή racer backs (με αθλητική πλάτη δηλαδή!).
Μετά από μια e-βόλτα στο Net A Porter, συγκέντρωσα για εσάς τα πιο hot tanks της αγοράς των πλέον αναγνωρισμένων σχεδιαστών και σας τα παρουσιάζω!
Χρήσιμο Tip: Τank τοπάκια μπορείς να βρεις σχεδόν παντού, κυρίως στις μεγάλες αλυσίδες του ομίλου Zara κ.τλ. σε πολύ οικονομικές τιμές. Σε συμβουλεύω πριν αγοράσεις, να δώσεις αρκετή σημασία στην ποιότητα και να μην παρασυρθείς απο την πολύ χαμηλή τους τιμή. Μετά από το πρώτο πλύσιμο, σίγουρα δεν θα θέλεις να βρεθείς προ εκπλήξεως, σωστά;



http://fashionway.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...