Υφάσματα σε νέους ρόλους

Ντύνουν κάθε «πτυχή» της καθημερινότητάς μας. Οι ποικιλίες, τα μοτίβα και εν τέλει η επιλογή σε υφάσματα και ταπετσαρίες μπορούν να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή. Αρκεί να γνωρίζει κανείς τις τάσεις και τους σωστούς συνδυασμούς!
Οι πιο πρόσφατες τάσεις περιλαμβάνουν την τοποθέτηση ταπετσαρίας σε ένα μόνο τοίχο για να τονιστεί και να αποκτήσει περισσότερο ενδιαφέρον ή για να αναδειχτεί κάποιο συγκεκριμένο σημείο του σπιτιού όπως ένα αδιάφορο τζάκι για παράδειγμα. Για ένα πιο αρμονικό σύνολο χρησιμοποιήστε το compose ύφασμα της ταπετσαρίας στα μαξιλάρια του καναπέ. Οι σκούρες αποχρώσεις, όπως το σοκολατί ή μελιτζανί, και οι αποχρώσεις του καφέ δίνουν έντονο παρόν.


Χρησιμοποιήστε υφάσματα σε «συνέχεια του τοίχου». Για να το επιτύχετε αυτό επιλέξτε ταπετσαρία στον ίδιο ή διαφορετικό τόνο χρώματος (κυριαρχούν τα απαλά χρώματα που αποπνέουν ηρεμία). Με αυτό το εφέ το ύφασμα μοιάζει να «χάνεται» στον χώρο. Υπάρχει όμως μια βασική προϋπόθεση: τα υπόλοιπα υφάσματα στον χώρο πρέπει να είναι μονόχρωμα
Ταπετσαρία της συλλογής Equators, Arte-International 123,12 ευρώ/ρολό + ΦΠΑ
Ύφασμα της συλλογής Equators, Arte-International
 
Αντικαταστήστε το φύλλο της ντουλάπας με υφάσματα που θα τα συνδυάσετε με την ταπετσαρία ή τους χρωματισμούς που κυριαρχούν στο χώρο. Εναλλακτικά χρησιμοποιήστε ύφασμα για να «κρύψετε» μια ραφιέρα! Θυμηθείτε ότι με την οικολογία ως τάση, να κατακλύζει όλους τους τομείς της ζωής, και οι κατασκευαστές υφασμάτων προτείνουν προϊόντα όσο το δυνατόν πιο οικολογικά και ως προς τα μοτίβα, την επιλογή του υλικού αλλά και ως προς τον τρόπο παραγωγής.
Ταπετσαρία της συλλογής Paradise, Arte-International, από 119,80 ευρώ/ρολό + ΦΠΑ
Ύφασμα της συλλογής Paradise, Arte-International, από 72,12 ευρώ/μέτρο + ΦΠΑ
 
Όταν το ύφασμα είναι ριγέ ή έντονο φλοράλ, η ταπετσαρία πρέπει να είναι μονόχρωμη ή να έχει πολύ λιτά και διακριτικά πάτερνς.
Ταπετσαρία της συλλογής Flammant Suitte III, Arte-International, από 163,84 ευρώ/ρολό + ΦΠΑ
Υφάσματα της συλλογής John & Henri's Henri's Heritage, Van Den Acker
 
 
Απελευθερωθείτε και πειραματιστείτε! Τα υφάσματα και οι ταπετσαρίες, εκτός από κουρτίνες, κλινοσκεπάσματα, επενδύσεις επίπλων και τοίχων, χρησιμοποιούνται για να «ντύσουμε» καπέλα φωτιστικών, κουτιά και πουγκιά αποθήκευσης, ακόμα και να επενδύσουμε τα εξώφυλλα των αγαπημένων μας βιβλίων!
Ταπετσαρίες ARTE-INTERNATIONAL, από 163,84 ευρώ / ΡΟΛΛΟ + ΦΠΑ
Εκτός από το να τοποθετείται παραδοσιακά από τοίχο σε τοίχο σε ολόκληρο το σπίτι, η ταπετσαρία χρησιμοποιείται πλέον και για να «ζωντανέψει» ουδέτερους χώρους. Στο χωλ, στην σκάλα, για να «εξαφανίσετε» ένα άσχημο ή φθαρμένο ντουλάπι στην κουζίνα σας επιλέξτε ταπετσαρίες σε πρωτότυπα σχέδια που θα τις κρεμάστε σαν πάνελ σε μεμονωμένα φύλλα. Συνδυάστε τις με υφάσματα λιτά, βαμβακερά ή λινά.
Ταπετσαρίες της σχεδιάστριας Tracy Kendal, από 195,00 ευρώ/ ρολό + ΦΠΑ
Φτιαγμένες από παγέτες, παζλ και άλλα ξεχωριστά υλικά χρησιμοποιήστε τρισδιάστατες, χειροποίητες ταπετσαρίες για να δημιουργήσετε χώρους με προσωπικότητα και ιδιαίτερο χαρακτήρα. Απαραιτήτως θα τις συνδυάσετε με λιτά υφάσματα βαμβακερά ή λινά.
Χειροποίητες ταπετσαρίες της σχεδιάστριας Tracy Kendal
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...