Μόδα για την Άνοιξη - Καλοκαίρι 2011: Τα απαραίτητα!

Τι κι αν ο καιρός μας κάνει τσαλιμάκια; Η Άνοιξη έχει μπει επίσημα πλέον και οι μεγάλοι οίκοι μόδας έχουν ήδη κάνει τις προτάσεις τους στις απανταχού fashionistes! Πάμε λοιπόν να ρίξουμε μια ματιά τις τάσεις της νέας σεζόν όπως παρουσιάστηκαν από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας!
Ρομαντισμός, αισιοδοξία, έντονα χρώματα, και κοριτσίστικη διάθεση είναι τα νέα trends που κυριαρχούν στις συλλογές των πιο διάσημων σχεδιαστών.

Επιστρέφουν οι φαρδιές φούστες:

Είτε κοντή είτε μακριά, η  φαρδιά φούστα είναι το νέο trend της Άνοιξης. Ανεξαρτήτως χρώματος και σχεδίου, φιγουράρει σε όλες τις πασαρέλες και μας έρχεται από τη δεκαετία του ΄70, κάνοντας δυναμική είσοδο στην ντουλάπα μας. Μην διστάσετε να τη συνδυάσετε με φαρδιά ή στενά πουκάμισα, στενά τοπάκια, αλλά και μπλούζες με μεγάλα μανίκια, ανεξαρτήτως χρώματος, αφού σχεδόν όλοι οι σχεδιαστές σας παρακινούν να κάνετε τολμηρούς συνδυασμούς χρωμάτων!

Επιστρέφουν τα ψηλοκάβαλα φαρδιά παντελόνια:

Είναι άνετα, αέρινα και το σημαντικότερο: κρύβουν τις ατέλειες! Μας έρχονται και αυτά από τη δεκαετία του ΄70, σε όλα τα χρώματα, τα σχέδια και τα υφάσματα. Τολμήστε να τα συνδυάσετε με επίσης έντονες χρωματικά μπλούζες αλλά και με ψηλοτάκουνα πέδιλα ή πλατφόρμες προκειμένου να δείχνετε ψηλότερη και τα πόδια σας να δείχνουν μακρύτερα.

Σορτσάκια: Η κλασσική αξία!

Ψηλοκάβαλα ή χαμηλοκάβαλα, τα σορτς είναι παντοτινή αξία στο χρηματιστήριο της μόδας. Πολύχρωμα ή μονόχρωμα, στενά ή φαρδιά, μακριά ή κοντά απευθύνονται σε όλες τις γυναίκες και φιγουράρουν στις συλλογές όλων των σχεδιαστών οι οποίοι μας τα προτείνουν σε συνδυασμό πάντα με ψηλοτάκουνα παπούτσια ώστε τα πόδια μας να φαίνονται πιο αδύνατα αλλά και πιο… γυμνασμένα!

Πουκάμισο όπως λέμε… φόρεμα!

Είναι μια τάση που ξεκίνησε από πέρυσι και όπως όλα δείχνουν ήρθε για να μείνει. Αέρινο, δροσερό και στυλάτο, θα σας συνοδεύσει όλες τις ώρες της ημέρας σε σχεδόν όλες τις κοινωνικές περιστάσεις. Θα το βρείτε σε πολλά σχέδια, σχήματα και χρώματα αλλά προτιμήστε τα πιο γήινα καθώς συνδυάζονται πιο εύκολα. Συνοδέψτε το είτε με ψηλοτάκουνες πλατφόρμες είτε με φλατ σανδάλια ιδιαίτερα αν είστε ψηλή και διαθέτετε τον ανάλογο σωματότυπο.

Αέρινα μάξι φορέματα:

Κλασσική αξία και αυτά καθώς η ποικιλία των σχεδίων και των χρωμάτων τους είναι τέτοια, που σας επιτρέπει να τα προσαρμόσετε και να τα συνδυάσετε όπως εσείς θέλετε! Ωστόσο επιλέξτε να τα φορέσετε με ψηλοτάκουνα παπούτσια ώστε να δείχνουν πιο εντυπωσιακά πάνω σας.

Βασικά tips:

Τα χρώματα της νέας σεζόν είναι: λευκό, πορτοκαλί, έντονο κίτρινο, μωβ, φούξια και μπλε.

Τα απόλυτα must: τολμήστε να φορέσετε ρούχα με κρόσσια, φούστες με πιέτες και φορέματα με δαντέλα.

Παππούτσια: μην φοβηθείτε να φορέσετε πολύχρωμες πλατφόρμες ή μονόχρωμες σε πολύ έντονα χρώματα, γιατί οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας όπως Missoni, Dolce&Gabbana και Kurt Geiger, προτείνουν πολύ ψηλά τακούνια και πολύ τολμηρά χρώματα.


www.madata.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...