Επαγγελματικός καθαρισμός με ατμό στο σπίτι!

Θέλεις τέλεια επιδερμίδα χωρίς κοκκινίλες, μαύρα στίγματα αλλά και χωρίς να χρειαστεί να δώσεις μια περιουσία στην αισθητικό για τον καθαρισμό προσώπου; Δεν έχεις παρά να κάνεις στο σπιτάκι σου τον τέλειο καθαρισμό προσώπου ακολουθώντας πιστά τα παρακάτω βήματα.


Γενικά: όταν καθαρίζεις το δερματάκι σου με ατμό και οι πόροι σου ανοίγουν έτσι ώστε να εξαφανίσεις τους μαύρους πόρους, το πρώτο που έχεις να κάνει είναι πολύ καλό ντεμακιγιάζ. Τα υπολείμματα ντεμακιγιάζ δεν αφήνουν το δέρμα σου να αναπνεύσει και για να μπεις στη διαδικασία του καθαρισμού με ατμό πρέπει το δέρμα να είναι απόλυτα καθαρό. Το τρίπτυχο :γαλάκτωμα καθαρισμού, ντεμακιγιάζ ματιών, τονωτική λοσιόν είναι απαραίτητο πριν αποφασίσεις να το ρίξεις στον ατμό! Οι υψηλή θερμοκρασία του νερού βοηθάει τους πόρους σου να ανοίξουν διάπλατα και έτσι να καθαρίσει μέχρι και το τελευταίο κύτταρο του προσώπου σου!

Τι θα κάνεις: βράσε το νεράκι στην κατσαρόλα και μετά από λίγα λεπτά απομάκρυνε την από το μάτι. Πρόσθεση φρέσκα βότανα όπως μέντα ή χαμομήλι και στάσου ακριβώς πάνω από τον ατμό για 10 λεπτάκια. Μπορείς να επαναλάβεις τη διαδικασία μέχρι και δύο φορές την εβδομάδα αν θέλεις ν α έχεις πάντα καθαρό και λαμπερό δερματάκι!
Τιπ: Κάθισε με μια πετσέτα πάνω από το κεφάλι σου και έτσι ώστε να γίνει σωστά η διαδικασία. Πρόσεξε μόνο το νερό να μην είναι καυτό και καταλήξεις με έγκαυμα πρώτου βαθμού! Εξάλλου μετά τα πρώτα 5-6 λεπτά οι πόροι σου θα έχουν ανοίξει αρκετά και το δερματάκι σου θα είναι απαλό και έτοιμο να αποχαιρετήσει μια και καλή τα ενοχλητικά μαύρα στίγματα. Πρόσεξε όμως μην ξεχαστείς και κάτσεις πάνω παό τον ατμό για παραπάνω λεπτάκια γιατί επειδή ο ατμός έρχεται σε απευθείας επαφή με το πρόσωπο σου δεν αποκλείεται να δεις το δέρμα σου να ζαρώνει.
Μην ξεχνάς: αν έχεις πρόβλημα ακμής μπορεί να ι μεν να έχεις δοκιμάσει πολλά, αλλά ο καθαρισμός με τον ατμό είναι κάτι που σίγουρα δε θα ερεθίσει περισσότερο το δέρμα σου αλλά και μπορείς να το κάνεις όποτε βλέπεις ότι δέρμα σου το χρειάζεται χωρίς να χαλάσεις ευρώ.
Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα: η ώρα της μάσκας έχει έρθει αφού καθαρίσει το προσωπάκι σου με τον ατμό! Αφού το δερματάκι σου είναι πεντακάθαρο είναι η ώρα να απλώσεις τη μάσκα σου έτσι ώστε να δώσεις στο δέρμα σου τα συστατικά που χρειάζεται. Η μάσκα που θα απλώσεις ή ένα απαλό σκράμπ θα καθαρίσει σε ακόμη μεγαλύτερο βάθος το δέρμα σου με αποτέλεσμα να το αφήσει πιο απαλό και λείο από ποτέ. Αναλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σου και δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στον τύπο του δέρματος σου( ξηρό, λιπαρό, κανονικό) επίλεξε εκείνη τη μάσκα που θα κάνει καλό στην επιδερμίδα σου και άπλωσε την προσεκτικά σε όλο το προσωπάκι σου.
Η σωστή ενυδάτωση: είναι το παν για να ολοκληρωθεί με μεγάλη επιτυχία η διαδικασία καθαρισμού με ατμό. Έτσι δεν έχεις παρά να πάρεις την ενυδατική σου στο χέρι και να αρχίσεις να απλώνεις!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...