Ανοιξιάτικη - Καλοκαιρινή συλλογή Dexim

Αυτό το καλοκαίρι, sexy και άνετα Dexim
σε low budget τιμές!
Η άνοιξη είναι μια εποχή γεμάτη προκλήσεις. Έτσι η Dexim σας καλεί να μπείτε στο παιχνίδι της αποπλάνησης σύμφωνα με τους κανόνες της εποχής αλλά και της μόδας. Τα νέα σχέδια της Dexim θα απογειώσουν όχι μόνο το στυλ σας αλλά και τη διάθεσή σας λόγω των low budget τιμών που σας προσφέρει.


Πρωταγωνιστές της φετινής σεζόν αναδεικνύονται και πάλι οι πλατφόρμες, αφού σας ανεβάζουν στα ύψη με αισθησιασμό και παιχνιδιάρικη διάθεση, κάνοντας τα βήματά σας πιο θηλυκά από ποτέ! Sexy και άνετες είναι οι λέξεις που χαρακτηρίζουν την φετινή συλλογή. Επιλέξτε το ζευγάρι που σας ταιριάζει μέσα από έντονα χρώματα, navy σχέδια, λουλούδια και εντυπωσιακές αγκράφες. Ένα είναι το σίγουρο θα τις λατρέψετε!
Αναζητείστε τις ψηλοτάκουνες γόβες, για προκλητικές εμφανίσεις! Πρωί ή βράδυ θα αγκαλιάσουν το κάθε σας βήμα. Τα ανοιξιάτικα peep toes είναι άνετα και γεμάτα θηλυκότητα… Navy look, και παλ χρώματα για τις πρωινές εμφανίσεις σας, αλλά και λαμπερά, στολισμένα με strass βραδινά σχέδια θα σας κάνουν να λάμπετε!
Οι ρομαντικές μπαλαρίνες, θα αποτελέσουν μια εύκολη και άνετη λύση για τις καθημερινές σας εμφανίσεις. Έντονα χρώματα, φιογκάκια, λουλουδάκια, μεγάλες-εντυπωσιακές αγκράφες σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων, θα σας διευκολύνουν να τις συνδυάσετε εύκολα στις πρωινές ή και στις απογευματινές σας βόλτες, δίνοντας σας μια υπέροχα δροσερή και girlie διάθεση.
Στην πλούσια ανοιξιάτικη συλλογή της Dexim, μπορείτε επίσης να βρείτε μοναδικά ανδρικά και παιδικά σχέδια που συνδυάζουν την άνεση και το στυλ.
Και επειδή όσα ζευγάρια παπούτσια κι αν έχετε δεν είναι αρκετά, η Dexim προσφέρει μοναδικές τιμές που θα σας βοηθήσουν να τα αποκτήσετε. Ο ασυναγώνιστος συνδυασμός αξίας-τιμής που προσφέρει η Dexim θα κυριαρχήσει και φέτος στην ντουλάπα σας.

www.dexim.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...