Χρώματα ματιών και σκιές!

Ποια είναι η ιδανική σκιά που θα αναδείξει το χρώμα των ματιών σας ;

Γαλάζια μάτια

Στα γαλάζια μάτια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γκρίζα , γαλάζια , βιολετί , μπλε και μαύρη σκιά. Για τις πρωινές ώρες κατάλληλοι είναι και οι τόνοι του καφέ και του απαλού πράσινου.

Για εντυπωσιακές βραδινές εμφανίσεις η ασημένια σκιά και η έντονες πράσινες αποχρώσεις, καθώς και το τιρκουάζ και το έντονο μοβ ή φούξια χρώμα θα τονίσουν τα μάτια σας και θα αναδείξουν το βλέμμα σας!


Πράσινα ή μελιά μάτια

Στα πράσινα ή μελιά μάτια ταιριάζουν οι τόνοι του καφέ , του ροδακινί , του μοβ και του χακί για τις πρωινές ώρες. Για εντυπωσιακές βραδινές εμφανίσεις τονίστε τα μάτια σας με χρυσή σκιά , με πολύ ανοιχτό πράσινο χρώμα ή με έντονο μοβ.


Καστανά Μάτια

Για τις πρωινές μέρες αναδείξτε τα καστανά μάτια με σκιές στο χρώμα του χαλκού ή του μπρούντζου , με απαλό ροζ ή ροδακινί και με χακί.

Για εντυπωσιακό βραδινό λούκ τα ιδανικά χρώματα για να τονίσετε τα μάτια σας είναι το πορτοκαλί , το σκούρο μπλε , το ροζ και το ανοιχτό ιριδίζον πράσινο.

Επίσης , χρώματα που ταιριάζουν σε όλα τα μάτια είναι το σκούρο μπλε για πρωινές εμφανίσεις ενώ για το βράδυ οι σκιές σε με ασημί απόχρωση είναι οι ιδανικές για να σας χαρίσουν ένα λαμπερό και γοητευτικό βλέμμα!
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...