Mercy fuck

Είχαμε φτάσει στο σημείο της σχέσης μας όπου μιλούσαμε λίγο για το παρελθόν μας, για περασμένες αμαρτίες και ενώ περίμενα να αντιδράσει για την αγκινάρα που είχα για καρδιά, τελικά φρίκαρε για την ικανότητα μου, να μπορώ να κοιμηθώ με κάποιον που δεν με ξετρέλαινε.


Και σιγά την ικανότητα δηλαδή.
Όποιος ξέρει λίγο την γυναικεία φύση, ξέρει ότι εννιά στις δέκα περιπτώσεις μια γυναίκα θέλει τον χρόνο της για να ερεθιστεί.
Όταν προσποιείσαι ή όταν κάνεις mercy fuck, απλά δεν έχεις καν μπει στην προθέρμανση.

Γιατί;
"Μα γιατί; Γιατί να κάνεις κάτι τέτοιο;"
Ο Τάσος με κοιτούσε, με απόγνωση σχεδόν, και αν δεν έβλεπα πόσο πολύ τον είχε πληγώσει το γεγονός αυτό, θα είχα βάλει τα γέλια.
Σιγά τα λάχανα πια.

«Γιατί; Για χίλιους δύο λόγους, που δεν θα καταλάβεις...!
Γιατί θέλουμε να κοιμηθούμε και δεν μας αφήνει, γιατί τον χωρίσαμε και δεν έχει σταματήσει να κλαίει στα σκαλιά του σπιτιού μας, γιατί  το σεξ για μας έχει σημασία και νόημα "μόνο όταν συμμετέχει και η καρδιά μας".

«Δηλαδή αν δεν συμμετέχει η καρδιά σου, το δίνεις όπου να’ ναι;»
«Ακριβώς, όπως και συ το βάζεις όπου να’ ναι.»
«Δεν το κάνω πια.» μου απάντησε.
«Ούτε κι εγώ» χαμογέλασα.
«Και τέλος πάντων, γούσταρα να πάω, εσύ μου λες ότι δεν γούσταρες.» μου απάντησε..
«Σου λέω ότι όπως και συ, είχα λόγο, απλά δεν ήταν ο ίδιος με τον δικό σου.» 
Το σκεπτικό.

Οι άντρες δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί μια γυναίκα μπορεί να κάνει mercy fuck, ενώ παραδόξως, οι ίδιοι μπορούν να κάνουν σεξ με μια άγνωστη, που δεν συμπαθούν καν, ακόμα και αν στην φάτσα πρέπει να της βάλουν μαξιλάρι.
 Το σεξ, πέρα από «Θεία ένωση» όταν γίνεται με την ψυχή σου, πέρα από πηγή ηδονής, είναι και κάτι άλλο…Δώρο, όπλο, εργαλείο, ό,τι  μπορεί να φανταστεί κανείς.
Και στα δυο φύλα.
Ο φόβος αυτός, πιθανόν να πηγάζει από το γεγονός, ότι οι άντρες νιώθουν να κυβερνούνται από τις επιθυμίες τους, τα γεννητικά τους όργανα, σε σημείο να κοιμηθούν ακόμα και με κάποια που αντιπαθούν, τιμωρώντας την μάλιστα για την δική τους αδυναμία, ενώ οι γυναίκες αποδεικνύουν πόσο πολύ έχουν τον έλεγχο πάνω στο σώμα τους, και το δίνουν όπου και όπως θέλουν…

Το mercy fuck όπως και ο ψεύτικος οργασμός υπήρξαν πάντα το κόκκινο πανί για τον αντρικό πληθυσμό..
Πρέπει να είναι πολύ αγχωτικό να «χτυπιέσαι» πάνω στην άλλη η οποία εκείνη την ώρα μπορεί να κάνει λίστα, του τι θα ψωνίσει από το hondos.
Το ψέμα και η απατή στην σεξουαλική πράξη δεν έχει φύλο.
 Από την εποχή της παρθενομανίας, οι άντρες έλεγαν ψέματα για να κρεβατώσουν κάποια, και οι γυναίκες λέγανε ψέματα στο κρεβάτι για να τονώσουν το αντρικό Εγώ τους.

Πώς να του εξηγούσα ότι σε μικρή ηλικία όταν δεν είμαστε ερωτευμένες πια, αλλά εκείνος ναι, είναι δύσκολο να χωρίζεις, ειδικά αν έχουμε δεθεί και έχουμε απειρία στο «άθλημα»; Δεν ξέρουμε πως να χειριστούμε την απόρριψη που πετάμε στον άλλον, και μερικές φορές είναι πιο εύκολο να  δώσουμε αυτό που θέλει κάποια δεδομένη στιγμή και να αποφύγουμε την κρίσιμη συζήτηση. Μια φορά πάνω κάτω δεν θα κάνει την διαφορά…
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...