ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Κάνες,πρώτη μέρα

Στις 11/5  έγινε η πρεμιέρα του 64ου Κινηματογραφιού Φεστιβάλ στις Κάννες και οι stars τίμησαν και φέτος, το Γαλλικό κόκκινο χαλί.
Ένα λευκό, μεταξωτό Versace φόρεσε η Oύμα Θέρμαν, η οποία ως μέλος της φετινής κριτικής επιτροπής συνοδευόταν από τους Robert De Niro και Jude Law, επίσης μέλη της κριτικής επιτροπής.


Η Σάλμα Χάγιεκ ήταν πραγματικά εντυπωσιακή με τη Gucci Premiere τουαλέτα που φόρεσε, συνοδευόμενη από το σύζυγό της Francois-Henri Pinault. Η Χάγιεκ συμπρωταγωνιστεί με τον Αντόνιο Μπαντέρας στη ταινία Puss in Boots-o δε συμπρωταγωνιστής της εμφανίστηκε χεράκι-χεράκι με τη σύζυγό του Μέλανι Γκρίφιθ.
Η
Kαρολίνα Κούρκοβα, μετά τη πρόσφατη γέννα του δεύτερου παιδιού της, δε δίστασε να τονίσει τη σιλουέτα της με ένα so chic, μπλε Armani Prive φόρεμα. Στην πρεμιέρα του Κινηματογραφικού φεστιβάλ, η Rachel Mc Adams εμφανίστηκε με ένα κόκκινο Marchesa φτιαγμένο από κόκκινη δαντέλα και nude chiffon. H ηθοποιός βρίσκεται στη Γαλλική Ριβιέρα προκειμένου να προωθήσει τη ταινία του Γούντι Άλεν, στην οποία παίζει, Midnight in Paris. Mάλιστα μοιράστηκε κοινές στιγμές δημοσιότητας μπροστά από το φακό των παπαράτσι με τη Γαλλίδα, ανερχόμενη ηθοποιό Lea Seydoux που επέλεξε ένα ροζ Louis Vuitton φόρεμα με 50ς style.
Εκθαμβωτική και η star του Bollywood Αishwarya Rai με το ασύμμετρο, κεντημένο με πέτρες Elie Saab της. Eκεί ήταν φυσικά και η βετεράνος του μόντελινγκ, Ινές Ντε Λα Φρεσάνζ, ενδεδυμένη με ένα ασύμετρο μαύρο φόρεμα και flat σανδάλια. Και παρέδωσε κι αυτή τη φορά ένα αντισυμβατικό μάθημα στυλ: Ναι μπορείς να φοράς το μικρό μαύρο φόρεμα από ζέρσευ με τα flat σανδάλια σου, ειδικά αν έχεις λαμπερά cuffs στους καρπούς σου.

Ούμα Θέρμαν (Versace)
Rachel Mc Adams (Marchesa)
Lea Seydoux (Louis Vuitton), Owen Willson,Γούντι Άλεν
Ινές Ντε Λα Φρεσάνζ 
Αishwarya Rai (Elie Saab)
Kαρολίνα Κούρκοβα (Αrmani Prive)
Mέλανι Γκρίφιθ-Αντόνιο Μπαντέρας

Σάλμα Χάγιεκ (Gucci Premiere)
H Σάλμα Χάγιεκ με τον Francois-Henri Pinault
Σάλμα Χάγιεκ (Gucci Premiere)


http://www.madamefigaro.gr 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...