Δήμητρα Ρουμπέση: Η ζωή πριν και μετά τις κάμερες

Η είδηση πως η Δήμητρα Ρουμπέση έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί προκάλεσε έκπληξη, όχι τόσο εξαιτίας του ότι σχεδόν κανείς δεν γνώριζε ότι είναι έγκυος, αλλά κυρίως εξαιτίας της γενικότερης στάσης που επέλεξε να κρατήσει όλο αυτό το διάστημα.


Μιας στάσης που αποδεικνύει ότι η ίδια δεν θέλει σε καμία περίπτωση, η ζωή της μετά το κεφάλαιο Ανδρέας Μικρούτσικος, να είναι η ίδια με πριν.
Από τότε που χώρισε από τον Ανδρέα Μικρούτσικο και σταμάτησε να εμφανίζεται στην εκπομπή Super Star, η παρουσιάστρια αποτραβήχτηκε από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν ξαναμίλησε με κανέναν.
Δεν σήκωσε ποτέ το τηλέφωνό της σε άτομα από το άλλοτε ιδανικό επαγγελματικό της περιβάλλον, ενώ δεν απάντησε σε κανένα μήνυμα, με οποιοδήποτε τρόπο και εάν αυτό της εστάλη.
Ηταν η πιο τρανταχτή απόδειξη της αλλαγής στάσης που επέλεξε να ακολουθήσει μετά τον γάμο της μαζί του μετά την έκταση που πήρε ο χωρισμός τους, με τον παρουσιαστή να εκμεταλλεύεται πλήρως τον τηλεοπτικό του αέρα, για να ζητήσει από την Δήμητρα να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στην σχέση τους, αλλά και την Δήμητρα να ξεσπάει σε δάκρυα, την στιγμή που εξομολογείτο ότι βίωνε ασύλληπτες στιγμές στην προσωπική της ζωή, όταν προσπαθούσε να μπει μέσα στο ίδιο της το σπίτι και δεν μπορούσε.
Και ο λόγος; Κατ’εκείνη, η εξωσυζυγική σχέση του Ανδρέα που είχε μπει στην κυριολεξία μέσα στο σπίτι όπου διέμεναν οι δυο τους.
Η Δήμητρα Ρουμπέση δεν ήταν απλώς ένα ταλαντούχο κορίτσι που πέρασε από την τηλεόραση. Ήταν η σύζυγος του Ανδρέα Μικρούτσικου.
Είδε τις κάμερες και τα φλας των φωτογράφων να εισβάλλουν στην ζωή της, να μπαίνουν στο σπίτι της και να απαθανατίζουν την πιο ιερή στιγμή της μέχρι τότε: Τον γάμο της. Μετά, τα λεπτά και τα δευτερόλεπτα που κυλούσαν πρώτα από τον «αέρα» του Alpha όπου έκανε πρωινό με τον Ανδρέα και κατόπιν του Star, κατέγραφαν κάθε πτυχή της προσωπικής της ζωής, αφού – σχεδόν – όλα βγήκαν στην φόρα.
Τα καλά, τα άσχημα, τα νεύρα, οι χαρές. Και επειδή η κάμερα, δυστυχώς για πολλούς, δεν κάνει ποτέ λάθος και αποτελεί τον πλέον αδιάψευστο μάρτυρα της ψυχολογίας εκείνου που βρίσκεται ενώπιόν της, είχε καταγράψει πολλές φορές την Δήμητρα σε στιγμές που δεν θα τις χαρακτήριζε κανείς και ιδανικές.
Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο Ανδρέας δεν άφησε σχεδόν τίποτα από την ζωή του που να μην το κάνει live στην τηλεόραση.
Η Δήμητρα ξόρκισε το κακό με την στάση της και απέδειξε ότι όποιος καεί στον χυλό, φυσάει και το γιαούρτι. Μέχρι την πόρτα του δωματίου όπου νοσηλεύεται έφθασαν οι δημοσιογράφοι για να της μιλήσουν.
«Δεν μιλάω με κανέναν», απάντησε εκείνη μέσω των δικών της ανθρώπων. Η καινούρια της ζωή δεν έχει πουθενά κάμερες. Πουθενά ρεπορτάζ για την ζωή της και πουθενά πολύτιμο τηλεοπτικό χρόνο, μέσα στον οποίο συμπεριλαμβάνονται διαφημίσεις.
Ο επιχειρηματίας από την Ζάκυνθο, όπως φαίνεται, της έκλεψε την καρδιά, την έκανε να σκεφτεί διαφορετικά και να βάλει οριστικό τέλος σε ό,τι της θυμίζει τα παλιά.
Και εάν αυτό θέλει, μια ζωή μακριά από τις κάμερες, ήρεμη, κατασταλαγμένη και κυρίως ευτυχισμένη, πολύ καλά κάνει. Να της ζήσει το μωρό και να είναι πάντα καλά.

http://cosmo.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...