Πώς να δημιουργήσετε ένα τέλειο καλοκαιρινό μακιγιάζ…

Η Kate Middleton στο γάμο της με τον πρίγκιπα William χρησιμοποίησε για το μακιγιάζ της προϊόντα της L’Oreal.

Θέλοντας και εμείς να δημιουργήσουμε ένα τέλειο πρόσωπο για το καλοκαίρι που έρχεται, πήραμε καλοκαιρινά προϊόντα της Lancome (L’Oreal) και ξεκινήσαμε.

 

1ο βήμα

Αν έχετε κάποιες χρωματικές ατέλειες στο πρόσωπό σας, πάρτε ένα πινελάκι Foundation Brush #2 και βάλτε λίγη βάση TEINT IDOLE ULTRA (το οποίο διαρκεί για 14 ώρες) στα σημεία που πιστεύετε ότι χρειάζεται.

2ο βήμα

Βάλτε κονσίλερ στα μάτια σας με το Concealer Brush #8 για να τα δημιουργήσετε ένα πιο έντονο βλέμα.

3ο βήμα

Με το ειδικό πινέλο της Lancome για το ρουζ (Cheek Brush #6), βάλτε το ρουζ Desert Rose, το οποίο δημιουργεί ένα πολύ φρέσκο και καλοκαιρινό λουκ.

4ο βήμα

Για τα χείλη σας επιλέξτε ένα από τα κραγιόν Colour Design και ένα λίπγκλος Colour Fever Gloss.

5ο βήμα

Στα μάτια σας βάλτε γαλάζιες σκιές. Ξεκινήστε με μία απαλή γαλάζια σκιά σε όλο το μάτι μέχρι το κόκκαλο του ματιού, συνεχίστε μία λίγο πιο σκούρα απόχρωση ακριβώς πάνω από το μάτι και τελειώστε με μία πιο σκούρα απόχρωση στην εξωτερική γωνία του ματιού.

6ο βήμα

Βάλτε αδιάβροχη μάσκαρα στις πάνω βλεφαρίδες για να δώσετε λίγη ένταση στα μάτια σας (η HYPNOSE DRAMA αποτελεί εξαιρετική επιλογή).

7ο βήμα

Ολοκληρώστε το λουκ με ένα μολύβι ματιών (LE CRAYON POUDRE) με το οποίο γεμίστε ότι κενό μπορεί να υπάρχει στα μάτια σας.

 

http://dearlife.gr 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...