Το καλύτερο spa…για τα μαλλιά σας!

Ίσως βάψατε πρόσφατα τα μαλλιά σας και λατρεύετε το νέο σας χρώμα! Πιθανώς μόλις να κουρευτήκατε και να σας πηγαίνει πολύ! Ή μήπως βρήκατε επιτέλους το χτένισμα που κολακεύει το πρόσωπό σας; 


Ό,τι από τα παραπάνω κι αν ισχύει, σίγουρα χτίζει την υπέροχη εικόνα σας, μόνο που αυτή η υπέροχη εικόνα πρέπει να βασιστεί σε γερά θεμέλια.
Και γερά θεμέλια είναι μόνο τα δυνατά, υγιή και περιποιημένα μαλλιά! Το ιδανικό θα ήταν να πηγαίνατε τα μαλλιά σας σε ένα spa όπου να λάβουν περιποίηση υψηλού επιπέδου! Όταν όμως, δεν πάτε εσείς τα μαλλιά σας για spa, έρχεται το spa στα μαλλιά!

Το φέρνει το Pantene Pro-V Για Απαλά, Μεταξένια Μαλλιά που προσφέρει περιποίηση μαλλιών εμπνευσμένη από τα spa. Με τη χρήση της σειράς Pantene Pro-V Για Απαλά, Μεταξένια Μαλλιά (σαμπουάν και conditioner) εξασφαλίζετε προϊόντα που παρέχουν άριστα αποτελέσματα, μαλλιά με υγιή εμφάνιση και μια συνολική εμπειρία που χαλαρώνει το σώμα και το πνεύμα!

Ζήστε το οι ίδιες! Μπείτε στο μπάνιο και νιώστε να αναδύονται τα χαλαρωτικά αρώματα τριαντάφυλλου και γιασεμιού, καθώς λούζεστε. Βγείτε από το μπάνιο και θα είστε πλέον φανατικές της σειράς. Άλλωστε, 8 στις 10 γυναίκες λάτρεψαν το σαμπουάν* και το 87% παρατήρησε άμεση απαλότητα στα μαλλιά του μετά τη χρήση του conditioner.



http://www.epithimies.gr 



 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...