Eρωτική Disneyland

Οι hot τάσεις στο sex και οι νέες ερωτικές συνήθειες που ανυπομονούν να κάνουν πρεμιέρα στο κρεβάτι σου.
Ο εραστής μου είναι ρομπότ
A.S.F.R. (Alt Sex Fetish Robots) είναι το νέο ακρωνύμιο που κυκλοφορεί από στόμα σε στόμα, όταν η συζήτηση έρχεται στις τρέχουσες μανίες ερωτικού φετιχισμού. 



 Ξέχνα, λοιπόν, το bondage, τους ναυτικούς κόμπους, την εναλλαγή κοστουμιών και τα μαστίγια, γιατί υπάρχει καινούργιο φετίχ στον πλανήτη. Φαντάσου ένα θεό Robotdoll άντρα στον καναπέ σου, με ασημένιο spandex κολάν και πολυφωνικό ήχο, κάτι σαν το ανδροειδές στη διαφήμιση του Johnny Walker, να σου επιχειρηματολογεί γιατί πρέπει να φορέσεις τις ζαρτιέρες της Coco de Mer στο swinging party.
Μην τον υποτιμάς καθόλου, γιατί αυτόν τον άντρα μπορεί και να τον ερωτευτείς. Η νέα τάση της μηχανικής αγάπης έρχεται αφιερωμένη στη single συνομοταξία και λέει πως τα καινούργια ρομπότ είναι απίστευτα σέξι. Διατυπώνουν τις πιο hot σκέψεις τους με καθαρότητα, με καλή προφορά κι άρθρωση, με χαρακτηριστικές ιδιομορφίες φωνής και λόγου, με προγράμματα να σου παραγγέλνουν bed toys απ’ το Ίντερνετ και σέξι mails. Κι η αλήθεια είναι ότι αυτοί εδώ οι ρομποτικοί σύντροφοι, με ρύθμιση εγγραφής λόγου και επιλογή γλώσσας, ανθρώπινη θερμοκρασία, χτύπους καρδιάς δυνατούς όταν τους αγγίζεις, μέχρι και ζεστά ή κρύα πόδια, έχουν γίνει εύκολα best sellers. Οι καινούργιες βερσιόν των ρομπότ διαθέτουν μάλιστα κι ένα ειδικό software που τα εφοδιάζει με συναισθήματα, καθώς και με τον προσωπικό τους sex drive - straight, gay ή bisexual.
Η τάση της technosexuality εκδηλώνεται σε μια εποχή που οι σχέσεις δείχνουν να έχουν γίνει φύλλο και φτερό. Ο γάμος σου μπορεί να διαλυθεί, κι ας είσαι single δυο χρόνια τώρα: Ένα ρομπότ μπορεί να γίνει πρώτης τάξεως συναισθηματικό υποκατάστατο, αναλαμβάνοντας να είναι δίπλα μας χωρίς να χρειάζεται να του αφιερώνουμε από το μηδενικό μας προσωπικό χρόνο και ενέργεια. Μια γνήσια σουρεαλιστική τάση, ένα δέσιμο του virtual με τον πραγματικό χρόνο, στην εποχή του «κλειδιά, κινητό, μπουφάν και γρήγορα παιδιά ένα φορτιστή», που φέρνει την επανάσταση της ερωτικής καθημερινότητας μέσα από την ικανότητα της τεχνολογίας. Το μόνο πρόβλημα που θα αντιμετωπίσεις μαζί τους είναι όταν χάσεις το φορτιστή τους.
Μπουρλέσκ: Η νέα σεξουαλικότητα
Κάποτε η μπουρλέσκ ατμόσφαιρα των καμπαρέ θεωρούνταν πρόστυχη, συνυφασμένη με τα όργια του Ντε Σαντ και τις παράνομες έξεις της μαντάμ Μποβαρί. Σήμερα, απαλλαγμένο από το στίγμα του παρελθόντος, το μπουρλέσκ επιστρέφει ως στραφταλιζέ στυλ για να εκτοπίσει με τον πολύχρωμο μαξιμαλισμό του το αυστηρό pornochic των αρχών της δεκαετίας.
Ήρθαν στη μόδα οι γυναίκες που καπνίζουν μακριές πίπες, που αναπνέουν τα βερνίκια και τις λακ των μπουντουάρ σαν το φυσικό τους οξυγόνο. Γυναίκες που θα έκλαιγαν πολύ περισσότερο για τον πόντο στη μεταξωτή τους κάλτσα παρά αν τις άφηνε ο σύντροφός τους. Η καινούργια τάση διαθέτει ανάλογο σάουντρακ, αισθησιακές strip-show συλλογές, ικανές να σε κάνουν να κάψεις όλα τα στρινγκ σου και να τ’ αντικαταστήσεις με σορτσάκια του καν καν, φραμπαλάδες σαν της Τζέσικα Ράμπιτ και σατέν κορσέδες με ασορτί γάντια.
Μακροβούτια στη χρυσόσκονη με μια άκρως θηλυκή, καλοστημένη φάρσα που τραμπαλίζεται μεταξύ vintage ερωτισμού και νωχελικής ματαιοδοξίας. Μ’ ένα ατελείωτο fan club που περιλαμβάνει τον Marc Jacobs, τον Elton John, τον Christian Louboutin, η επιτομή του μετα-μπουρλέσκ κύματος είναι τα παραμυθένια (σαν ρέπλικες της Χιονάτης) θηλυκά που χειρίζονται τις ψεύτικες βλεφαρίδες, τα καλύμματα θηλών της Ann Summers σε σχήμα φιλιού πεταλούδας και τα μποά με την άνεση του Χουντίνι.
Η χρυσή εποχή του Χόλιγουντ, της Χέιντι Λαμάρ και της Ρίτα Χέιγουρθ είναι εδώ. Η Ζιζέλ αρχίζει να γίνεται ντεμοντέ. Έρχονται οι καμπύλες, τα καινούργια ρετρό εσώρουχα, oι '50s κορσέδες, τα ψηλά καπέλα, μέσα σ’ ένα νέο κύμα εξτραβαγκάντζας που θέλει το στριπτίζ απλό καθημερινό τρόπο έκφρασης, με κλασικά είδωλα την Dita Von Teese, τη Michelle Lmour και την Dirty Martini ενώ τα αρώματα της Agent Provocateur θυμίζουν καμπαρέ. Όλα δείχνουν ότι οι άνθρωποι απλούστατα βαρέθηκαν την κουλτούρα του i-pod και των purists. Οι φαν του μπουρλέσκ υποστηρίζουν πως «ο πίνακας ανακοινώσεων του μυαλού μας είναι το σώμα και το στυλμας. Όσο πιο πικάντικες οι φαντασιώσεις μας, τόσο πιο μπουρλέσκ το στυλ μας». Στην ασεξουαλική, μπουρζουά και ψυχρή ερωτική σημειολογία της εποχής, αντιπαρατίθενται τώρα οι πληθωρικές και χυμώδεις φιγούρες του μπουρλέσκ, που μοιάζουν να έχουν βγει από την ταινία Καμπαρέ αλλά και από την ομώνυμη Bourlesque. Eίμαστε περισσότερο από ποτέ τσιμπημένοι με την ιδέα να αισθανόμαστε όμορφα μέσα στη σεξουαλικότητά μας και μ’ ένα στυλ που διαθέτει χιούμορ, αυθάδεια και όση τόλμη θα θέλαμε να έχει η σεξουαλική επικοινωνία μας.
Η πρώτη Ακαδημία Σεξ
Αmora Sutra
Το Λονδίνο κόβει πρώτο την κορδέλα σ' έναν κόσμο φαντασίας κι εναλλακτικής ηδονής εγκαινιάζοντας την πρώτη Ακαδημία Σεξ. Η μεγαλύτερη ατραξιόν της πόλης αυτή τη στιγμή, το Amora Academy of Sex and Relationships, είναι ένα σεξουαλικό θεματικό πάρκο στην Picadilly Circus, φτιαγμένο από σεξολόγους αλλά κι άλλες ειδικότητες γιατρών. Δημιουργός του είναι η σεξολόγος και συγγραφέας Dr. Sara Brewer.
Δεν πρόκειται για ένα ακόμη μουσείο για τον έρωτα, όπως εκείνα του Άμστερνταμ, της Βαρκελώνης και του Παρισιού, που έχουν έναν καθαρά πορνογραφικό χαρακτήρα, αλλά για ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα με μια πιο μοντέρνα ματιά στη σεξουαλική μας ζωή, αφιερωμένο στις γενιές X και Y. Φαντάσου μια εμπειρία σε μια ερωτική Disneyland που διαθέτει τούνελ οργασμού, με audio από αντρικούς και γυναικείους οργασμούς και κούκλες σιλικόνης σε πραγματικό μέγεθος, τις οποίες μπορείς να αγγίξεις για ν’ ανακαλύψεις τις ερωτογενείς τους ζώνες. Υπάρχουν πιλότοι φιλιού και οδηγοί ικανοί να σε εκπαιδεύσουν να μιλάς περισσότερο ερωτικά. Είχες πάντα πρόβλημα να εντοπίσεις το σημείο G; Αρσενικά και θηλυκά interactive μοντέλα σου παρέχουν την ευκαιρία να κάνεις εξάσκηση και έρευνα επάνω τους μέχρι ν’ ανάψει το φωτάκι όταν θα χτυπήσεις το σωστό σημείο. Παίζεις μαθαίνοντας τεχνικές kama sutra, ταντρισμού ή και tao, αφού πρώτα περνάς από την erogeny αίθουσα για να πάρεις ένα φροντιστήριο πώς να κάνεις ερωτικό στριπτίζ.
Η καινούργια Ακαδημία Amora υπόσχεται να καλύψει αυτό το μεγάλο κενό που υπήρχε πάντα μεταξύ της παιδείας του σεξ και της πραγματικότητας στο κρεβάτι μας, παρέχοντάς μας τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε, μέσα σ’ ένα καλλιτεχνικό και διασκεδαστικό αμπαλάζ. Παρ’ όλη τη σεξουαλική απελευθέρωση σε όλες της τις εκδοχές, η εκπαίδευση δεν κατάφερε ποτέ να απαλλαχθεί από τις αναστολές και να προσεγγίσει αυτό το κομάτι της ανθρώπινης συμπεριφοράς. Οι σεξολόγοι, έχοντας καταγράψει τη σύγχρονη ανάγκη για γνώση γύρω από το σεξ και την υγεία, έφτιαξαν μ' αυτή την Ακαδημία το κατάλληλο φορμάτ ενημέρωσης και παιχνιδιού.


http://www.madamefigaro.gr


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...