Πως να αντιμετωπίσετε την αδιαθεσία με στυλ

Είστε έγκυος και τα συμπώματα της πρωϊνής αδιαθεσίας σας κάνουν τη ζωή δύσκολη, καθημερινά; Το ποτό σας πειράζει εύκολα και μετά από έξοδο  δύσκολα θα γλυτώσετε την αδιαθεσία; Είστε υπό φαρμακευτική παρακολούθηση και τα ισχυρά φάρμακα σας δημιουργούν σοβαρές παρενέργειες;

Έχετε μόνιμο πρόβλημα στις μετακινήσεις σας με το αυτοκίνητο, γιατί το παιδί σας έχει συχνά αδιαθεσίες και δεν μπορείτε να πάτε μία βολτα  οικογενειακώς;  Ειδικά, αν τυχαίνει να είστε και οπαδός του στυλ, μάλλον, η Καναδέζα Tara Ramos σας βρήκε τη λύση που θα σας κάνει να μην αισθάνεστε άσχημα...
H Τara επί 7 μήνες είχε μεγάλο πρόβλημα, γιατί κάθε μέρα έτρεχε στην τουαλέτα τουλάχιστον 10 φορές την ημέρα. Αυτό την έκανε να μην μπορεί να παραμείνει κοινωνική και να αισθάνεται απομονωμένη από τον περίγυρό της, καθόλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Έτσι, παρακαλούσε συνεχώς τους φίλους που ταξίδευαν με αεροπλάνο να της φέρνουν τις χάρτινες σακούλες που υπάρχουν στα αεροπλάνα, αλλά ποτέ δεν ήταν αρκετές!
Αυτή η εμπειρία, την έκανε να σκεφτεί πως ίσως θα ήταν καλή ιδέα να κατασκευάσει η ίδια μια σακούλα μίας χρήσης, για την πρωϊνή αδιαθεσία και όχι μόνο, που θα είναι συμπαγής, σε προσιτή τιμή, αλλά πάνω απ΄ όλα κομψή, για να ανακουφίζει τη σύγχρονη γυναίκα από την δύσκολη θέση... Μ' αυτή την στυλάτη χάρτινη σακούλα που κυκλοφορεί σε 8 κομψά σχέδια, θα μπορούσε να βρεθεί κάποια γυναίκα που αντιμετωπίζει τέτοιο πρόβλημα, όπου ήθελε, αφού η μεταφορά και η χρήση της σακούλας θα ήταν εύκολη και η καλαισθησία της, δεν θα υποδείκνυε ποια ακριβώς είναι η χρήση της. Το δε πρόβλημα της κακοσμίας είναι λυμένο, αφού η χαρτοσακούλα κλείνει αεροστεγώς και δεν φέρνει σε δύσκολη θέση την κυρία ή τους συνεπιβάτες της στο αυτοκίνητο.
Οι κομψές αυτές χαρτοσακούλες μίας χρήσης (Morning Chicness Bags), πωλούνται και μέσω διαδικτύου και όποιος ενδιαφέρεται δεν έχει παρά να παραγγείλει 10 στη τιμή των $ 8.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...