Οι πιο hot σκιές της άνοιξης

 Το γαλλικό τεύχος του Marie Claire επιλέγει για σας τις πιο hot σκιές για το νεσεσέρ της άνοιξης και σας συμβουλεύει για το πως να τις αναδείξετε.


Μπλε: Στις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες, ταιριάζουν οι ανοιχτές μπλε, σιελ σκιές, ενώ αντίθετα οι σκουρόχρωμες επιδερμίδες, αναδεικνύονται ιδανικά με τις έντονες, σκούρες μπλε αποχρώσεις. Στην πρώτη περίπτωση μπορείτε να ολοκληρώσετε το μακιγιάζ σας με ένα φούξια, ματ κραγιόν, ενώ αν είστε μελαχρινή και επιλέξετε την πιο σκούρα εκδοχή της μπλε σκιάς, κρατήστε τα χείλη σε ήσυχες αποχρώσεις. Για παράδειγμα ένα απαλό γκλος.

Πράσινο: Αν είστε κοκκινομάλλα, με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, η ιδανική σκιά για εσάς είναι η πράσινη, σε όλες της τις διαβαθμίσεις. Αν επιλέξετε το σκούρο πράσινο, συνδυάστε το με ένα άτονο κραγιόν στο χρώμα του δέρματος ή ένα διάφανο γκλος με βάση του το χρυσό. Στην περίπτωση που επιλέξετε ανοιχτόχρωμη, φωτεινή εκδοχή του πράσινου, ένα κοραλλί κραγιόν στα χείλη θα απογειώσει το look σας.

Μπρονζέ: Το χρυσό και το μπρονζέ, είναι από τα λίγα χρώματα σκιών που κολακεύουν κάθε τόνο επιδερμίδας, αν και απογειώνουν τις μαυρισμένες επιδερμίδες καθώς και τα ανοιχτόχρωμα μάτια. Μπορείτε να κάνετε ένα συνδυασμό των δύο αυτών χρωμάτων, απλώνοντας τη μπρονζέ σκιά στο μέσο του βλεφάρου και τη χρυσή στις άκρες, στην εσωτερική και εξωτερική γωνία, για έξτρα λάμψη.


http://www.real.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...