Για ποιον χτυπάει η καρδιά της όμορφης Πίπα;

Σίγουρα “έκλεψε” την παράσταση κατά τη διάρκεια του πριγκιπικού γάμου αν και δεν ήταν η νύφη . Η αδελφή της Κέτι Μίντλεντον  Φελίπα που χαιδευτικά θέλει να την φωνάζουν "Πίπα",   αναδείχθηκε η πιο όμορφη σιλουέτα μέσα από το φόρεμα που επέλεξε και προκάλεσε ποικίλα σχόλια στο διαδίκτυο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Twitter, υπήρχαν περισσότερες αναφορές στο όνομά της παρά στα ονόματα του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον! Το Σάββατο (30/05) η αδελφή της νύφης, βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο της προσοχής, καθώς η ίδια και η οικογένειά της αποχωρούσαν από το ξενοδοχείο Goring.

Η 27χρονη Πίπα, μαζί με τους γονείς της και τον 23χρονο αδελφό της, πήρε τον δρόμο της επιστροφής για το Bucklebury του Berkshire με ένα χαμόγελο που ακτινοβολούσε και ντυμένη με ένα στενό λευκό τζιν, που πιθανότατα ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τα εκατομμύρια των νέων οπαδών της, οι οποίοι έχουν ήδη αφιερώσει αμέτρητες σελίδες στο Facebook ως φόρο τιμής στο καλλίγραμμο σώμα της.

Πάντως σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, αν και παρακολούθησε τον γάμο μόνη της, η Πίπα δεν είναι συναισθηματικά “ελεύθερη”, καθώς διατηρεί δεσμό για περισσότερο από ένα χρόνο με τον 30χρονο χρηματιστή Άλεξ Λούντον, ο οποίος παλιότερα έπαιζε κρίκετ για την εθνική ομάδα της Αγγλίας.

Ωστόσο η θέση του  Λούντον στη ζωή της Πίπα, κρίθηκε ως μηδαμινή από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, σε σχέση με τη χημεία που διαφάνηκε να υπάρχει μεταξύ του πρίγκιπα Χάρι. που και αυτός  όμως διατηρεί σχέση, επί χρόνια με την Τσέλσι Ντάβι.


http://cosmo.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...