Πορνό από γυναίκες για γυναίκες!


Όλο και περισσότερες γυναίκες σκηνοθετούν ανεξάρτητες ταινίες πορνό, οι οποίες προορίζονται αποκλειστικά για το γυναικείο κοινό!
Η Anna Arrowsmith πχ, σκηνοθετεί ταινίες πορνό, εδώ και 12 χρόνια!

Ένας μεγάλος αριθμός γυναικών, που έχουν βαρεθεί το κλασικό πορνό, έχουν ξεκινήσει να σκηνοθετούν τις ταινίες, που θα ήθελαν και οι ίδιες να παρακολουθήσουν.
Αυτές οι ταινίες δεν περιλαμβάνουν “καυτές” μαθήτριες, άτακτες νοσοκόμες και νοικοκυρές σε απόγνωση!
Επίσης, στις ταινίες αυτές δεν πρωταγωνιστούν, μαφιόζοι, εκατομμυριούχοι, έμποροι ναρκωτικών και “μηχανές του σεξ”.
Η Erika Lust, σκηνοθέτης γυναικείου πορνό, δηλώνει πως “είναι προκατάληψη να λέμε ότι στις γυναίκες δεν αρέσει το πορνό.”
Οι σέξι εικόνες έχουν επίδραση και στις γυναίκες, αλλά η πορνογραφία δημιουργείται από άντρες για άντρες, στο κλασικό πορνό τα πάντα σχετίζονται με την αντρική ηδονή και οι γυναίκες είναι απλά εξαρτήματα.”
Η Lust, έχει σκηνοθετήσει τρεις ταινίες πορνό και έχει γράψει τρία βιβλία γύρω από το σεξ.
Μια άλλη σκηνοθέτης πορνό, η Petra Joy, λέει πως “θα κάνουμε την επανάσταση μας στο πορνό, ταινίες που γυρίζονται από γυναίκες και για γυναίκες και που εστιάζουν στη γυναικεία ηδονή."
Σημαντικό ρόλο στις συγκεκριμένες ταινίες παίζει η γενική αισθητική, η μουσική, οι τοποθεσίες, η ιστορία και οι ηθοποιοί.
Η Joy λέει πως “οι γυναίκες θέλουν να κατανοούν γιατί οι πρωταγωνιστές έρχονται σε σεξουαλική επαφή, ενώ προτιμούν να βλέπουν συνηθισμένες γυναίκες να κάνουν σεξ, παρά 'ψεύτικες' κούκλες.” 



http://cosmo.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...