Προσοχή… γρατζουνάνε!

Οι Rihanna, Lady Gaga, Katy Perry, Jessie J και Beyonce είναι μερικές από τις γυναίκες που λατρεύουν όχι μόνο τα περιποιημένα με ένα απλό manicure νύχια, αλλά τα νύχια με design που ολοκληρώνει το εκκεντρικό τους style, και είναι άξια σχολιασμού.
Τα προτιμάνε άλλοτε με τη νέα τάση της μόδας Blixz, Minx, άλλοτε stilettos και επικίνδυνα και άλλοτε με διάφορα πρωτότυπα σχέδια και χρώματα. 

Η Rihanna λατρεύει τα νύχια της να είναι stiletto! Είναι νύχια μακριά και μυτερά στις άκρες σαν το τακούνι μιας κομψής, ψηλής γόβας! Είναι γνωστά και ως «ρώσικο στυλ». Τους δίνει ακόμη περισσότερη ένταση με τα χτυπητά καλοκαιρινά, θα έλεγε κανείς, χρώματα όπως πορτοκαλί, πράσινο, φούξ. Την έχουμε δει και με κίτρινα ζωγραφισμένα με χαρούμενες φατσούλες νύχια, που βέβαια ο μέσος θα σου χαμογελάσει μόνο όταν αποφασίσει η καλλιτέχνιδα, μετά συγχωρήσεως, να το σηκώσει ψηλά χωρίς την συνοδεία των υπόλοιπων τεσσάρων δαχτύλων! Αν θέλεις πες πως ο μέσος είναι στεναχωρημένος! Όπως το δει κανείς!

Η Lady Gaga φυσικά και δεν θα άφηνε τα νύχια της απλά και λιτά αφού ολόκληρη είναι η εκκεντρικότητα προσωποποιημένη!
 Την έχουμε δει είτε με νύχια Blixz, Minx, είτε stilettos, είτε μαύρα διακοσμημένα με Swarovski σε σχήμα καρδιάς, είτε γαλλικό με ανάγλυφα ροζ φιογκάκια, υποθέτω, από ακρυλικό.

Η Katy Perry είναι και αυτή σε αυτήν την κατηγορία των γυναικών που λατρεύει τα designάτα, και περισσότερο girly και παιχνιδιάρικα νύχια! Είναι γνωστό το ότι ανεβάζει συχνά φωτογραφίες από τα νύχια της στο Twitter. Μάλιστα, κυκλοφόρησε την δικιά της σειρά βερνικιών από την OPI. Στις εμφανίσεις της λατρεύει τα νύχια της με Blixz και Minx είτε leopard είτε λουλουδάτα! Τα έχουμε δει επίσης, ροζ πουά και τα πιο λαχταριστά νύχια που είχε ποτέ ήταν διακοσμημένα με χρωματιστή τρούφα! Μια καλή δικαιολογία για να φάει κανείς τα νύχια του!

Η Jessie J είναι αγγλίδα τραγουδίστρια, νέο αίμα στο χώρο της showbiz, που εκτός από το υπέροχο με φαντασία στυλ της στο ντύσιμο, έχει και υπέροχα νύχια! Προτιμάει και αυτή τα stilettos και τα χρωματιστά με διάφορα σχέδια!

Η Beyonce έχει χαρακτηριστεί από τον κόσμο, και το ξέρει καλά και η ίδια, diva! Γι’ αυτό και τα νύχια της δεν είναι απλά αλλά εντυπωσιακά, επιβλητικά! Λατρεύει τα Blixz, Minx γι’ αυτό και τα έχει δοκιμάσει σε διάφορα χρώματα όπως κόκκινο, χρυσό και ασημί. Επίσης δε θα μπορούσε να μην είχε δοκιμάσει τα stilettos τα οποία ήταν χρυσά στο τελείωμα και διακοσμημένα με μεγάλα Swarovski. Για τις ανάγκες video clip είδαμε τα νύχια της να εκπροσωπούν την Αμερικάνικη σημαία!
 Θέλει φαντασία!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...