«Ξεσηκωτικό» προφυλακτικό

Ένα προφυλακτικό δεν μπορεί πια να μπει ανάμεσά σας. Μπορεί μόνο να τον ξεσηκώσει... κι άλλο!
Και τώρα θα θίξουμε ένα θέμα που δεν υπάρχει περίπτωση να μην σας έχει απασχολήσει όλους και όλες τουλάχιστον μία φορά στη ζωή σας: άντρες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στύσης όταν χρησιμοποιούν προφυλακτικό.



Πρόκειται για ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ένας στους τρεις άνδρες, αναγκάζοντας τα ζευγάρια ουσιαστικά να λειτουργούν χωρίς προφυλακτικό, πράγμα ιδιαίτερα επικίνδυνο για την εξάπλωση σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων.
Μην ανησυχείτε όμως. Επιτέλους, ήρθε η ώρα να μπει ένα τέλος σ' αυτό το τραγικό πρόβλημα που δηλητηριάζει τη σεξουαλική ζωή των ζευγαριών με ένα ολοκαίνουριο προφυλακτικό που κάνει την έκπληξη. Η διαφορά του έγκειται στο γεγονός ότι το εσωτερικό είναι καλυμμένο από ένα τζελ το οποίο περιέχει μια φαρμακευτική ουσία που αυξάνει τη ροή αίματος στο πέος. Κάτι σαν το βιάγκρα δηλαδή, αλλά με επιδερμική χρήση.
Η βρετανική εταιρεία που το εφηύρε ανακοίνωσε πως οι άνδρες που το δοκίμασαν δήλωσαν πως η στύση τους ήταν πιο σκληρή και με περισσότερη διάρκεια, πράγμα ιδιαίτερα αισιόδοξο για την εξάπλωση της χρήσης του. Μείνετε ήσυχες: μόλις βγει στην κυκλοφορία, θα σας ενημερώσουμε.


http://www.queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...