Φωτογραφικό αφιέρωμα από την ζωή της Elizabeth Taylor

Έλεγαν πως το πρόσωπο της ήταν τέλειο, η συμμετρία του ξεπερνούσε κανόνες, από όποια γωνία και να την έπιανε ο φακός. Η Elizabeth Taylor έζησε μια ζωή σαν την ομορφιά της – μεγαλοπρεπή και σχεδόν αποστομωτική.Δεν ήταν ψηλή, είχε τάση προς το πάχος, τα πόδια της δεν ήταν αντάξια ενός sex symbol, δεν μπήκε ποτέ σε λίστα καλοντυμένων γυναικών και αγαπούσε μόνο την αμερικάνικο μεγαλείο του Halston.
Δεν την απασχολούσε πως φαινόταν, την ενδιάφερε πως ζούσε. Αγαπούσε με συνέπεια και πάθος, παντρεύτηκε σχεδόν όλους τους εραστές της, μέχρι που έγινε γραφικό αστείο. Αγαπούσε τα κοσμήματα γιατί την έκαναν να ξεχωρίζει παντού και πάντα με τρόπο που δεν μπορούσαν πολλοί. Όταν γύριζε την Κλεοπάτρα, το ειδύλλιο της με τον Richard Burton είχε ήδη αρχισει, έβγαινε μαζί του με το makeup του ρόλου, τα κοσμήματα της και ένα κάπρι παντελόνι. Καμία διασημότητα δεν θα τολμούσε να κάνει το ίδιο σήμερα.
‘Ήταν ειλικρινής. Για αυτό και καλή ηθοποιός. Χωρίς καμία εκπαίδευση, δεν έμπαινε στο πετσί του ρόλου, δεν ήταν Χαμαιλέων, ήταν η Ελίζαμπεθ που αντιμετώπιζε μια κατάσταση. Τόσο απλά.
Η Elizabeth Taylor φόρεσε τα ελαττώματα της με το ίδιο στυλ που κυκλοφορούσε τα προτερήματα της. Και της άρεσε να την φωνάζουν Elizabeth, όχι Liz.





 

 fashionfirstrow.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...