Juicy: Ρομαντική διάθεση και casual αισθητική

 

Juicy Couture: Καλοκαίρι 2011

Ολόσωμα μαγιό σε θηλυκές γραμμές, μπικίνι με εντυπωσιακά σχέδια,  αξεσουάρ που τραβάνε τα βλέμματα και μια συλλογή ρούχων που αποπνέουν την απόλυτη καλοκαιρινή διάθεση συνθέτουν τη συλλογή Juicy Couture για το καλοκαίρι 2011. 

Εντυπωσιακά χρώματα, φλοράλ επιλογές, navy ρίγες και ξεχωριστά prints δημιουργούν μοναδικά μαγιό με εμφανείς pin-up επιρροές. Αποχρώσεις του μπλε-γαλάζιου, κόκκινου (cherry red), ροζ, φούξια αλλά και οι κλασσικές επιλογές  μαύρου και λευκού, αποτυπώνονται σε μπικίνι, αλλά και σε ολόσωμα μαγιό με ντραπαρίσματα  που αποπνέουν αέρα ρομαντισμού και εκλεπτυσμένης θηλυκότητας. Τα εντυπωσιακά ολόσωμα μαγιό παραπέμπουν σε εξωτικά ρομαντικά ηλιοβασιλέματα, ενώ τα bikini σε μονόχρωμους και ριγέ χρωματισμούς προσδίδουν την απόλυτη αίσθηση κομψότητας ακόμη και στην παραλία.

Οι Juicy καλοκαιρινές εμφανίσεις συμπληρώνονται με αέρινα και μακό φορεματάκια, σορτς, άνετα tank-tops και ρομαντικά ολόσωμα σορτσάκια πάντα εμπνευσμένα από την αισθητική του φεστιβάλ Coachella. Πολύχρωμα και έντονα prints, navy αισθητική, ρομαντικά φλοράλ, παλ χρωματισμοί εναλλάσσονται σε αέρινες γραμμές δημιουργώντας τα απόλυτα καλοκαιρινά σύνολα και δημιουργώντας ένα απαράμιλλα άψογο στιλ.

Και φυσικά καμία εμφάνιση δεν είναι ολοκληρωμένη χωρίς τα τέλεια αξεσουάρ. Κοσμήματα εμπνευσμένα από τη φύση, βραχιόλια με πέτρες και ξύλινα σανδάλια δίνουν μια γήινη νότα στη συλλογή. Ψάθινα καπέλα και πολύχρωμες τσάντες, συμπληρώνουν το απόλυτο Juicy Summer look!

 

Juicy Couture Boutiques
Αθήνα:  Τσακάλωφ 24, Κολωνάκι-  Τηλ: 210 3646550 begin_of_the_skype_highlighting            210 3646550      end_of_the_skype_highlighting
Λεβίδου11, Κηφισιά - Τηλ: 210 8086942 begin_of_the_skype_highlighting            210 8086942      end_of_the_skype_highlighting,
Γρηγορίου Λαμπράκη 16 & Ιωάννου Μεταξά,  Γλυφάδα
Θεσσαλονίκη: Μητροπολίτου Ιωσήφ 3 & Πρoξένου Κορομηλά
Μύκονος:  Ματθαίου Ανδρονίκου  8,  Ματογιάννια 
Καταστήματα Αφορολόγητων Ειδών Α.Ε,
Αεροδρόμιο  «Ελ. Βενιζέλος» - Σπάτα Αττικής

 

fe-mail.gr 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...