Το μέγεθος κάνει την ...διαφορά ;

 Το μέγεθος, μια συζήτηση που λίγο – πολύ όλες μας έχουμε κάνει, ένα θέμα που όσο κι αν δεν το παραδεχόμαστε, δεν μπορεί να περνάει απαρατήρητο σε μια σχέση. Άλλωστε, είναι κάτι που διαρκώς θα το βρίσκουμε ...μπροστά μας και καλό είναι να δούμε τις αλήθειες και τους μύθους που υπάρχουν γύρω απ’ αυτό.



Για τους άντρες το μέγεθος του πέους, μοιάζει με την αγωνία που έχουμε εμείς οι γυναίκες για την περιφέρειά μας. Θεωρούν ότι το μεγάλο του μεγεθος, είναι απόδειξη των δυνατοτήτων τους, παραγνωρίζοντας πολλές φορές το αρχαίο γνωμικό, “ουκ εν τω πολλώ, το ευ”! 
Μια καλή μου φίλη, σε μια ανάλογη συζήτηση μου έλεγε για κάποιον «κόκκορα», που είχε γνωρίσει. Από προσόντα... εξαιρετικός, αλλά από έργα... καμία σχέση!

Τελικά, μετράει το μέγεθος ;
Η απάντησή μας είναι, ότι μας ενδιαφέρει περισσότερο η κίνηση που έχουν τα κύμματα της θάλασσας, αλλά οι άντρες δεν μας ακούν. Γι’ αυτούς, αυτό που μετράει είναι το μέγεθος που έχει η βάρκα τους. Ο καλός μας αυτό που πάντα θέλει, είναι μεγαλύτερη περίμετρο και περισσότερο μήκος, ανεξάρτητα αν εμείς θεωρούμε το πέος του ικανοποιητικό. Τελικά, ποιό είναι το φυσιολογικό μέγεθος;
Φτάσαμε και στο επίμαχο ερώτημα, που τριβελίζει το μυαλό τους, χωρίς να τολμούν όμως να το συζητήσουν. Η απάντηση βέβαια εδώ, δεν είναι εύκολη. Το τί είναι φυσιολογικό, δεν είναι απαραίτητα και τυποποιημένο. Όλοι οι άντρες είναι διαφορετικοί και όλοι τους έχουν διαφορετική ανατομία. Όπως φυσικά ισχύει και στην περίπτωση του κόλπου μας.
Είναι αδύνατον δυο πέη να είναι ακριβώς τα ίδια! Σε γενικές γραμμές βέβαια το φυσιολογικό, όταν βρίσκεται σε ράθυμη κατάσταση, είναι ανάμεσα στα πέντε με επτά εκατοστά κι όταν φροντίσετε να το αναστατώσετε μεταμορφώνεται και φτάνει στα 12 με 16 εκατοστά. Βέβαια, πολλοί άντρες μπορεί να μην βρίσκονται μέσα στα όρια αυτής της κατηγορίας κι αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι έχουν κάποιο πρόβλημα !

Η πραγματική μας ανάγκη
Όσον αφορά τη δική μας πλευρά, το ζητούμενο και φυσικά το φλέγον κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης είναι ο αιρεθισμός του Σημείου G. Το μαγικό αυτό σημείο, βρίσκεται συνήθως σε βάθος περίπου πέντε εκατοστών, μέσα στον κόλπο μας προς την κοιλιά και πίσω από το ηβικό οστό. Η επαφή του πέους με το Σημείο G, είναι αυτό που μπορεί να μας εξασφαλίσει έναν απολαυστικό οργασμό. Άρα, το ζητούμενό μας δεν είναι το εξαιρετικά μεγάλο μήκος.
Η φίλη μου, που διατείνεται ότι είναι και εξαιρετικά έμπειρη..., μου λέει : « προτιμάω το “Smart”, το παρκάρω όπου θέλω κι όπως θέλω. Την νταλίκα, δύσκολα μπορείς να την κουμαντάρεις...»
Ειλικρινά, επιρρεάζει το μέγεθος ;
Εάν αισθάνεστε το πέος του να ταιριάζει ευχάριστα στον κόλπο σας, πραγματικά δεν έχει καμία σημασία το μέγεθός του, αφού όλα είναι μια χαρά. Όταν πρόκειται για τη σεξουαλική μας ευχαρίστηση, αυτό που παίζει πρωταρχικό ρόλο είναι η επαφή των γεννητικών οργάνων του συντρόφου μας, να ταιριάζει με τα δικά μας. Ούτε πολύ μεγάλο, αλλά ούτε και πολύ μικρό. Εάν λοιπόν μας ικανοποιεί στο sex, σημαίνει ότι το μέγεθός του είναι ιδανικό. Εάν όμως έχετε την αίσθηση, ότι τα ...πράγματα θα μπορούσαν να είναι και καλύτερα, τότε θα πρέπει να βρείτε τρόπους για να ξεπεράσετε αυτήν την δυσαρμονία.

Αναζητήστε δημιουργικές λύσεις
Εάν λοιπόν ανάμεσά σας υπάρχει ανατομική δυσαρμονία, μόνη της η επαφή, δύσκολα θα προσφέρει σε σας και στο σύντροφό σας ικανοποιητική σεξουαλική ευχαρίστηση. Το πιθανότερο είναι να οδηγηθείτε σε μια βαρετή και μονότονη διαδικασία, ειδικά εάν αυτή η δυσαρμονία οφείλεται και στους δυο.
Η καλύτερη λύση λοιπόν είναι να συνεργαστείτε και να βρείτε νέους και δημιουργικούς τρόπους, που θα ευχαριστούν και τους δυο, προσθέτοντας ικανοποίηση. Υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι, για να ανεβάσετε την λίμπιντο και το όριο σ’ αυτήν την κοινή σας σεξουαλική εξερεύνηση εξάρτάται αποκλειστικά από την ερωτική σας φαντασία.
Μπορείτε κατά τη διάρκεια της επαφής να χρησιμοποιήσετε κάποιο λιπαντικό – είτε γιατί ο κόλπος σας είναι πολύ στενός, είτε γιατί ο καλός σας είναι εξαιρετικά προικισμένος - ή ακόμα μπορείτε να διαλέξετε και κάποιο δονητή – εάν υπάρχει  ... έλλειμμα – γεγονός που μπορεί να εξαφανίσει από τη σκέψη σας το πρόβλημα του μεγέθους. Μια άλλη καλή λύση, είναι να αξιοποιήσετε τις ευεργετικές ιδιότητες του στοματικού έρωτα - αρκεί βέβαια εδώ να κυριαρχεί η αρχή της αμοιβαιότητας – και φυσικά δώστε περισσότερο χώρο και χρόνο στα χέρια σας, αφού τα ερωτικά χάδια μπορούν από μόνα τους να σας απογειώσουν.


fe-mail.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...