ΚΑΜΑ ΣΟΥΤΡΑ


Εγκεφαλικό



Θα του ανέβει το αίμα στο κεφάλι, αλλά όχι μόνο εξαιτίας των «υπηρεσιών» που θα του προσφέρετε. Απαραίτητα στοιχεία για να πετύχει η συγκεκριμένη στάση είναι ένας τοίχος για να κρατάει κόντρα και ένα (τουλάχιστον) μαξιλαράκι για να βολευτεί το κεφάλι του. Χρειάζεται εξάσκηση, καθώς η συγκεκριμένη στάση απαιτεί ακροβατικά κόλπα και απόλυτη αυτοσυγκέντρωση, αλλά θα θα φτάσει κάποτε η μέρα που θα κορδώνεστε με περηφάνια αναφωνώντας «το έχω κάνει κι αυτό».

Ενδείκνυται: Σίγουρα πριν το φαγητό για να μην πάθετε και τίποτα. Στην προκειμένη περίπτωση νηστικό αρκούδι..........


Celebrity ζευγάρι της φαντασίωσης μας: Η Ελεωνόρα Μελέτη με τον εκάστοτε παρτενέρ της γιατί τα δίνει όλα στο χορό εκτελώντας ακόμα και τα πιο δύσκολα χορευτικά.

Προφανής κίνδυνος: Να τρέχετε βραδιάτικα στο ΚΑΤ με τραυματισμούς και κατάγματα.


Βοήθεια από ψηλά



Όταν το μόνο που έχετε στη διάθεσή σας είναι ένα πάτωμα, φροντίστε ο παρτενέρ σας να κάθεται βολικά σε αυτό και στη συνέχεια σταθείτε όρθια με γυρισμένη την πλάτη από πάνω του. Αφήστε τα χέρια και τη γλώσσα του να εξερευνήσουν το πρώτο πράγμα που θα βρει μπροστά του, δηλαδή τα οπίσθιά σας. Στη συνέχεια, αυτοσχεδιάστε.
Ενδείκνυται:  Για όσες έχετε ξύλινα πατώματα καθώς το μάρμαρο είναι ανυπόφορα παγωμένο.

Celebrity ζευγάρι της φαντασίωσης μας: Η Sienna Miller που έχει πέσει στα πατώματα για τον Jude Law.
Προφανής κίνδυνος: Να γεμίσετε μελανιές και σημάδια όσο θα επιδίδεστε σε ακροβατικά στο πάτωμα.



Καρεκλάτο 

Ο χρηστικός ρόλος μια καρέκλας είναι για να κάθεστε. Μπορείτε να καθίσετε για να φάτε, να ξεκουραστείτε, να τα πείτε γύρω από ένα τραπέζι ή να δείτε τηλεόραση. Όταν όμως τα φώτα σβήνουν, μια καρέκλα μπορεί να γίνει το απόλυτο εργαλείο του σεξ. Βεβαιωθείτε πως αντέχει το βάρος και των δυο σας και πως δεν θα βρεθείτε ξαφνικά ανάσκελα (όχι ότι αυτό μας πειράζει) και αφήστε τον εραστή σας να κάνει τα ακροβατικά του εκεί πάνω. Εσείς, απλά, γυρίστε του την πλάτη και περιμένετε.

Ενδείκνυται: Για καθημερινή άσκηση προκειμένου να εξελιχθείτε σε ακροβάτη που θα ζήλευε και το "Cirque de Soleil".

Celebrity ζευγάρι της φαντασίωσης μας: Η αίλουρος Νατάσα Καλογρίδη με τον εκάστοτε σύντροφό της.
Προφανής κίνδυνος: Να σπάσει η καρέκλα και να καταλήξετε



Mαϊμού

«Νους υγιής εν σώματι υγιές» έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι και άδικο δεν είχαν. Η γυμναστική είναι απαραίτητη για τη ζωή σας και καλό είναι να φροντίζετε να τη συνδυάζετε με όσο το δυνατόν περισσότερες από τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Και με το σεξ, βεβαίως, το οποίο αποτελεί από μόνο του μια εξαιρετική μορφή γυμναστικής. Στη συγκεκριμένη στάση, το μονόζυγο παίζει ρόλο κλειδί για την διεκπεραίωσή της άθλησης, οπότε καλό είναι να διαθέτετε ένα. Ξεχάστε τις συνήθειες των ανθρώπων και ακολουθήστε το πρότυπο της μαϊμούς. Μόνο φροντίστε να μη σπάσετε κανένα γοφό αν είστε τελείως αγύμναστοι.
Ενδείκνυται:  Για όσους βαριούνται τα γυμναστήρια και προτιμούν να καταπιάνονται με σπορ που ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη.

Celebrity ζευγάρι της φαντασίωσής μας: Η Νάντια Μπουλέ που αριστεύει στο χορό, με τον εκάστοτε σύντροφό της.
Προφανής κίνδυνος: Πριν κρεμαστείτε σαν την τσίτα από πάνω του κάντε ένα καλό ζέσταμα.


Πούν’ το πούν’ το, το δαχτυλίδι;

Παραδεχτείτε το: όλες θέλετε έναν άνδρα στα πόδια σας, ίσως και λίγο πιο ψηλά – και δεν εννοούμε τα γόνατα. Αφήστε τον να σας εξερευνήσει και καθοδηγήστε τον προς παραδοσιακές κατευθύνσεις, που όμως η ιδιοτέλεια αφήνει συχνά έξω από τη γκάμα των προκαταρκτικών. Αν δείτε πως δεν το πιάνει το υπονοούμενο, φορέστε τα τσαχπίνικα κόκκινα εσώρουχά σας, ξαπλώστε αναπαυτικά και προσφέρετέ του ένα υπερθέαμα που θα του μείνει αξέχαστο. Αμέσως μετά, ζητήστε του να ψάξει για εκείνο το δαχτυλίδι που χάσατε κάπου εκεί κάτω και αν δεν σας χιμήξει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, καλό είναι να βρείτε κάποιον άλλο σεξουαλικό παρτενέρ.
Ενδείκνυται: Για όλες εσάς που λατρεύετε τα κοσμήματα, την πολυτέλεια και φυσικά το σύντροφό σας.

Celebrity ζευγάρι της φαντασίωσής μας: Η Mary Kate Olsen που λατρεύει τα δαχτυλίδια, με τον εκάστοτε σύντροφό της.
Προφανής κίνδυνος: Να αποσυντονίσετε το έτερον ήμισυ και να χάσει τα αυγά και τα πασχάλια.


«Κυρία» 

Οι φίλες σας έχουν πάντα να σας αφηγηθούν γαργαλιστικές ιστορίες για βραδιές παθιασμένες, γεμάτες απρόοπτα και εκπλήξεις. Σας περιγράφουν στάσεις που θα έκαναν ακόμα και τη Μαντάμ Ορτάνς να κοκκινίσει, ενώ η Εμμανουέλα θα έσκαγε από τη ζήλια της. Εσείς όμως είστε μια κυρία και όχι δευτεράντζα. Θέλετε να σας αγαπήσουν για τον εσωτερικό σας κόσμο, για αυτό που είστε και όχι για τα ερωτικά σας τσαλίμια. Είστε μια καλή χριστιανή και μια σοβαρή και κατασταλλαγμένη γυναίκα που θέλει να αγαπήσει και να αγαπηθεί. Η παραπάνω στάση είναι η μόνη που θα μπορούσαμε να σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα. Ξεκινήστε με αυτήν και μόλις βγει η τσούλα από μέσα σας θα έχετε τεράστια γκάμα επιλογών. Μέχρι τότε κάντε το σταυρό σας και προχωρήστε.
Ενδείκνυται: Για εκείνες τις περιόδους που νιώθετε κοντά στη θρησκεία και θέλετε να μοιραστέιτε την περισυλλογή σας με το άλλο σας μισό.

Celebrity ζευγάρι της φαντασίωσης μας: Η Ελένη Λουκά ως επίσημη μασκώτ του αγώνα υπέρ της σεμνότητας με το σύντροφό της.

Προφανής κίνδυνος: Εάν βγει η τσούλα από μέσα σας μπορεί και να παραμείνει έξω σας και να μεταλλαχτείτε από θεοσεβούμενη κόρη σε μετενσάρκωση της Θεοδώρας( συζύγου του Ιουστινιανού) και άλλων άτακτων κυριών.


«Λυσσάρα» 

Τον βλέπετε και ξεχνάτε το όνομά σας, θέλετε να ουρλιάξετε από πάθος και να ορμήξετε πάνω του. Οι φίλες σας, σας λένε λυσσάρα και προφανώς είστε και φαίνεστε αλλά δεν πειράζει. Εσείς έχετε γκόμενο, αυτές πάλι όχι, οπότε και πάλι από πάνω βγαίνετε. Πάρτε φόρα και προσγειωθείτε πάνω στο αντικείμενο του πόθου με όλο σας το είναι και επιβεβαιώστε όλα αυτά που λέγονται για σας.

Ενδείκνυται: Μπορείτε να την προτιμάτε καθημερινά χωρίς φόβο αλλά με πάθος.

Celebrity ζευγάρι της φαντασίωσης μας: Η ασυγκράτητη Σάσα Μπάστα με τον αρραβωνιαστικό της.

Προφανής κίνδυνος: Να σας μισήσουν οι φίλες σας που έμειναν στο ράφι ενώ εσείς πάλι όχι.


«Dancing with the stars»

Στείλατε αμέτρητες δηλώσεις συμμετοχής στη μουσικοχορευτική εκπομπή του Ant1 αλλά δε σας απάντησαν ποτέ. Πήρατε τηλέφωνα στην εταιρεία παραγωγής, βάλατε κορμάκι και τακούνια και πήγατε εκεί να σας δουν από κοντά, για να ξέρουν τι χάνουν αλλά πάλι τζίφος. Μην απελπίζεστε, υπάρχει λύση. Οπλιστείτε με χιούμορ, φαντασιωθείτε το σύντροφό σας με τη μορφή και το σώμα του Τρύφωνα Σαμαρά και χορέψτε τον στο ταψί.

Ενδείκνυται: Για τις Κυριακές που χαλαρώνετε βλέποντας το χορευτικό show.

Celebrity ζευγάρι της φαντασίωσης μας: Μα φυσικά ο Τρυφωνας Σαμαράς με την παρτενέρ του γιατί είνια χορευταράς, μάτσο και μπριόζος ταυτόχρονα.

Προφανής κίνδυνος: Να πιαστείτε, να μελανιάσετε, ακόμα και να πέσετε και να χτυπήσετε εάν είστε αγύμναστη, γι' αυτό προσοχή.

«Ψηλά τα χέρια»

Εάν ζηλεύετε τους πρωταγωνιστές ταινιών δράσης και θα θέλατε να είστε η Θέλμα στο «Θέλμα και Λουίζ», ή έστω κάποιος από το Pulp Fiction, τώρα μπορείτε να αναπαράγετε όλες αυτές τις σκηνές απείρου κάλλους χωρίς τον παραμικρό κίνδυνο. Απλά φορέστε ένα μαύρο οπάκ καλσόν στο κεφάλι, πάρτε το νεροπίστολο από την τσάντα θαλάσσης και ορμήξτε με φόρα πάνω στο έτερον ήμισυ ουρλιάζοντας, «Ληστεία, θα σε φάω λάχανο». Αν τα αποτελέσματα δεν είναι τα επιθυμητά, φορέστε του το καλσόν, επαναλάβετε με ακρίβεια και αφήστε τον να σας κλέψει ό,τι πολυτιμότερο έχετε.

Ενδείκνυται: Για τις μέρες που βγαίνει από μέσα σας το κακοποιό στοιχείο και θέλετε να νιώσετε την ανδρεναλίνη να χτυπάει κόκκινο.

Celebrity ζευγάρι της φαντασίωσης μας: Η Lindsay Lohan με τον εκάστοτε σύντροφό της γιατί είναι η πιο περιζήτητη κλεπτομανής του Hollywood.
Προφανής κίνδυνος: Να είστε τόσο πειστική που να τον τρομάξετε και να του ρίξετε τη λίμπιντο κατακόρυφα.


«Το χρυσό Azax»

Αφού ολοκληρώσετε με επιτυχία και τον δεύτερο κύκλο εργασιών μέσα στο σπίτι, το πάτωμα γυαλίζει και ο σύντροφός σας αισθάνεται σα να έτρεχε στο μαραθώνιο με τακούνια, ήρθε η στιγμή του μεγάλου ευχαριστώ. Βγάλτε από τη μέση τους εγωισμούς, πετάξτε τα πλαστικά γάντια και προχωρήστε στην απονομή του ειδικού βραβείου που κέρδισε με το σπαθί του. Μόλις αποκτήσατε έναν πολύτιμο συνεργάτη.

Ενδείκνυται: Για εκείνες τις μέρες που θα θέλατε να τον σκοτώσετε αφού θα τον έχετε στολίσει με οτιδήποτε σε κοσμητικό επίθετο. Αντί να βριστείτε προτιμήστε τη στάση αυτή και ίσως τα ξαναβρείτε.
 

Celebrity ζευγάρι της φαντασίωσης μας: Η Χριστίνα Παππά με το σύντροφό της γιατί είναι "νοικοκυροκόριτσο" αλλά και αγριόγατα όποτε χρειάζεται.
Προφανής κίνδυνος: Να μην τα ξαναβρείτε ποτε. 

 

«Ξεσκόνισμα»

Σε δεύτερη φάση και αφού τον κάνετε κουρέλι από τα σούρτα φέρτα λύστε το υγρό σφουγγαρόπανο και βάλτε στη θέση του ένα στεγνό. Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία, σέρνοντάς τον σε όλο το σπίτι. Το καθάρισμα γίνεται παιχνίδι και εσείς καταφέρνετε να συνδυάσετε την εργασία με τη διασκέδαση.

Ενδείκνυται: Για μέρες που έχετε και χρόνο και πολύ καλή διάθεση για παιχνίδια.

Celebrity ζευγάρι της φαντασίωσης μας: Η Ιωάννα Σουλιώτη με τον εκάστοτε σύντροφό της γιατί είναι μία "νοικοκυρά" για σπίτι.

Προφανής κίνδυνος: Όσο εσείς διασκεδάζετε το έτερον ήμισυ να βλαστημάει την ώρα και τη στιγμή που αποφάσισε να υποκύψει στις ορέξεις σας.

 

«Το παίζω δύσκολη»

 Δε θέλεις να τα δίνεις όλα έτοιμα στα πιάτο. Προτιμάς να τον παιδέψεις, να χτυπηθεί κάτω σαν το ψάρι και μετά να υποκύψεις στις ορέξεις του. Είσαι γυναίκα ντίβα, ζόρικη και δύσκολη. Θα τον κάνεις πρώτα να υποφέρει και μετά αφού σου υποσχεθεί τον ουρανό με τ' άστρα θα τον κάνεις να πιστέψει πως ίσως και να σε κατακτήσει μια μέρα. Αυτή η στάση είναι για σένα. Ξεκίνα αμέσως.
Ενδείκνυται: Για κορίτσια ξινά σα σαγκουΐνι, που θέλουν στύψιμο με το γάντι.

Celebrity ζευγάρι της φαντασίωσης μας: Η σέξι bitch Megan Fox με το σύζυγό της Brian Austin Green.

Προφανής κίνδυνος: Να την πατήσετε και να γίνετε από ξινό φρούτο, πιο γλυκιά και από σοκολατένιο πειρασμό.

 

www.queen.gr 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...