7 γυναικείες συμβουλές για καλύτερο σεξ

Οι παρακάτω συμβουλές αφορούν αποκλειστικά τους άντρες, καθώς αποφάσισα να φανώ μεγαλόκαρδη και να σας πω τι πρέπει να αποφύγετε κατά τη διάρκεια του σεξ. Δεν θα μακρηγορήσω, ας μπούμε στο ζουμί:1. Μην κάνεις επίδειξη του Κάμα Σούτρα από την πρώτη φορά που κάνετε σεξ με το γκομενάκι.
Δεν χρειάζεται να κάνεις και τις 69 στάσεις μονομιάς, θα ξεγοφιαστεί η κοπέλα! Άσε που μετά δεν θα κάνετε τίποτα καινούριο, οπότε θα βαρεθείτε πολύ πιο εύκολα. Καλό θα είναι να αλλάζετε 2-3 στάσεις ανά συνεύρεση και να δοκιμάζετε σταδιακά καινούριες στάσεις. Έτσι στην πορεία του χρόνου θα έχετε μια πολύ ενδιαφέρουσα σεξουαλική ζωή!

2. Καπότες που βάλαμε - Καπότες που βγάλαμε = 0
Αυτό να το τσεκάρεις πάντα! Αν έβαλες 3, πρέπει στο τέλος να υπάρχουν 3 προφυλακτικά πεταμένα γύρω γύρω, όχι λιγότερα! Λένε πως "Ότι μπαίνει, βγαίνει", αλλά σε ότι αφορά τις καπότες μπορεί να μπει, να μείνει μέσα και εσύ να συνεχίσεις να το σπρώχνεις! Προσέχουμε πάντα όταν βγαίνουμε από το γατάκι να κρατάμε τη βάση του προφυλακτικού και να χαμογελάμε ευχαριστημένοι.


 
3. Άρχισε να ψιχαλίζει μωρό μου, ή ίδρωσες;
Εντάξει, ειδικά το καλοκαίρι, είναι λογικό να ιδρώσεις κατά τη διάρκεια του σεξ. Αλλά κάποιοι ιδρώνουν (ακόμα και με 14 βαθμούς κελσίου) ΠΑΡΑ πολύ. Σε σημείο να στάζουν διαρκώς. Όταν λοιπόν σου συμβαίνει αυτό, δεν φταίει σε τίποτα η καημένη από κάτω να υφίσταται την καταιγίδα! Βάλε την παρτενέρ από πάνω, ώστε οι σταγόνες του ιδρώτα να καταλήγουν όλες επάνω σου, μεσιέ!

4. Το στόμα της δεν είναι μ**νί.
Ναι, το μ**νί είναι πιο κάτω! Αν ψάξεις λίγο, θα το βρεις. Η γνωστή κίνηση της γλώσσας που πηγαίνει πάνω κάτω και σπατουλάρει, ΔΕΝ ενδείκνυται για την στοματική της κοιλότητα! Για την ακρίβεια είναι μια αηδία και μισή να της σπατουλάρεις το στόμα (από την μύτη έως το πηγούνι). Είναι σαν να μπαινοβγαίνει το πουλάκι σου στον αφαλό της, καταλαβαίνεις; Απλά, λάθος σημείο!

5. Στη στάση 69 ΔΕΝ θα είσαι εσύ από πάνω.
Τέλος, δεν θα το συζητήσουμε κιόλας! Γιατί υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να βρεθεί η γκόμενα, ξαπλωμένη, με την κ***τρυπίδα σου να απέχει ένα εκατοστό από το στόμα και τη μύτη της. Και δεν ξέρεις πώς θα αντιδράσει, μπορεί από το σοκ να λιποθυμήσει και να γλύφεις άδικα εσύ!

6. Μην λέτε ότι μαλ**ία σας κατέβει.
Ατάκες του στυλ "Τα κ*λομέρια σου μωράκι μου είναι σαν antistress balls", "Θέλω να πιώ τα ζουμάκια σου", "Έλα να με ιππεύσεις" και άλλα τέτοια χαριτωμένα είναι τελείως ντεκαυλέ. Αν σου αρέσει να τις λες, βρες και μια παρτενέρ που να θέλει να τις ακούει, διαφορετικά βούλωσέ το!

7. Κλειτορίδα, αυτή η άγνωστη...
Αν ψάξεις, θα την βρεις. Ρώτα, διάβασε, ενημερώσου! Το πρώτο βήμα είναι να εντοπίσεις την ακριβή θέση της (γιατί το να γλύφεις την ουρήθρα της δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα, αλήθεια!) και το δεύτερο είναι να μάθεις πώς να την μεταχειρίζεσαι. Ένα απαλό και ρυθμικό "σπατουλάρισμα" είναι ότι πρέπει για αρχή. Μην προσπαθήσεις να την εντυπωσιάσεις αν δεν είσαι απόλυτα σίγουρος για την τεχνική σου. Γιατί αν κάνεις εξυπνάδες στην κλειτορίδα της και δεν της αρέσουν... δεν βλέπω να έχει μέλλον αυτή η σχέση!

Γιατί το σεξ δεν είναι πάντα όπως το βλέπουμε στις ταινίες, γίνονται και γκάφες.

Εντάξει, άνθρωποι είμαστε, συμβαίνουν αυτά, θα μου πείτε!

Εγώ πάντως τους χώρισα!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...