Κραγιόν, ο καλύτερος φίλος της γυναίκας

Το κραγιόν είναι αναπόσπαστο αξεσουάρ σε κάθε γυναικεία τσάντα και ο πιο πιστός μας σύντροφος, καθώς, χωρίς αυτό, δεν κάνουμε βήμα.
Η προσφορά στα κραγιόν είναι κάτι παραπάνω από μεγάλη σε χρώματα, σε μάρκες, σε διάρκεια. Για να μπορέσεις να επιλέξεις καλύτερα εκείνο το κραγιόν που σου ταιριάζει καλύτερα ας δούμε τι κυκλοφορεί στο εμπόριο:

Κραγιόν απαλά
Πρόκειται για κραγιόν τα οποία ίσα – ίσα που χρωματίζουν τα χείλη, χαρίζοντας τους μια φυσική γυαλάδα. Περιέχουν συστατικά που γυαλίζουν, χωρίς όμως να προκαλούν υπερβολικό αποτέλεσμα. Συνήθως αυτού του είδους τα κραγιόν χρησιμοποιούνται για πρωινό μακιγιάζ, οπότε ο ιδανικός συνδυασμός είναι να βάλεις μερικές στρώσεις μαύ­ρης μάσκαρας στις βλεφαρίδες σου και είσαι έτοιμη για το γραφείο.
Ανεξίτηλα κραγιόν
Πρόκειται για ένα προϊόν το οποίο το βάζεις το πρωί και μέχρι το βράδυ παραμένει αναλλοίωτο. Αυτό συμβαίνει επειδή η περιεκτικότητα τους σε χρωστικές ουσίες είναι ιδιαιτέρως μεγάλη, οπότε το χρώμα είναι εξαιρετικά καλυπτικό. Επειδή όμως έχουν τόση διάρκεια ξηραίνουν τα χείλη. Γι’ αυτό η νέα γενιά ανεξίτηλων κραγιόν συνοδεύεται και από ένα ειδικό lip gloss το οποίο ενυδατώνει τα χείλη. Χωρίς όμως να αλλοιώνει το κραγιόν. Να θυμάσαι επίσης πως οι ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις ταιριάζουν καλύτερα σε γυναίκες με λεπτά χείλη, ενώ τα γεμάτα χείλη αναδεικνύονται τέλεια με σκούρα χρώματα.
Lip gloss
Τα χείλη που γυαλίζουν μαγνητίζουν πάντα τα βλέμματα μιας και δείχνουν πολύ σέξι και ελκυστικά. Χρειάζεται όμως προσοχή μιας και τα lip gloss δείχνουν ωραία μόνο σε περιποιημένα χείλη, οπότε φρόντισε να μην είναι σκασμένα. Για ακόμη πιο ωραία αποτελέσματα χρησιμοποίησε περίγραμμα, το οποίο και το σχήμα των χειλιών σου θα αναδείξει και το «πασάλειμμα» του χρώματος θα αποτρέψει. Και επειδή τα lip gloss αρέσουν πολύ, υπάρχουν με χρώμα, αλλά και χωρίς, ώστε να δημιουργήσεις το δικό σου εντυπωσιακό αποτέλεσμα, όπως σου αρέσει και όπως σου ταιριάζει. Πάντως να θυμάσαι, πως όταν βάψεις με έντονο χρώμα τα χείλη τότε το μακιγιάζ ματιών θα πρέπει να είναι πιο διακριτικό και το αντίστροφο, διότι ως γνωστόν η υπερβολή δεν είναι ποτέ καλή.


toblogtonkirion.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...