Το απόλυτο προϊόν για λαμπερά μαλλιά που εντυπωσιάζουν!

Elixir Ultime από την Kérastase: ένα προϊόν το οποίο από την πρώτη μέρα που λανσαρίστηκε έχει κάνει τα μαλλιά μας να αντανακλούν υγεία, λάμψη, ομορφιά και απαλότητα κι εμάς τις γυναίκες πιο ευτυχισμένες. Ποια είναι, όμως, τα μαγικά συστατικά του που το κάνουν τόσο ξεχωριστό;
Το ελιξήριο ομορφιάς που προσφέρει στα μαλλιά αυτή την λεία, υγιή και μεταξένια όψη βασίζεται σε έναν συνδυασμό τεσσάρων πολύτιμων και σπάνιων ελαίων που προσφέρει στα μαλλιά αυτή την λεία και υγιή όψη. Πιο αναλυτικά στη σύνθεσή του θα βρεις:

Έλαιο Πρακάξι
Προέρχεται από τον Αμαζόνιο και είναι γνωστό για τις ιδιότητες που έχει στην επιδερμίδα. Αυτό το λάδι είναι ένα δυνατό μείγμα από αντιοξειδωτικά συστατικά τα οποία προσφέρουν στα μαλλιά θρέψη, λάμψη και μεταξένιο αποτέλεσμα.

Έλαιο Αργανιάς
Είναι ένα από τα πιο σπάνια έλαια στον κόσμο το οποίο προέρχεται από το Μαρόκο. Αναδομεί, αναζωογονεί και δυναμώνει τα μαλλιά.

Έλαιο Καλαμποκιού
Αποτελεί την κληρονομιά της Kérastase, αφού αποτελούσε το βασικό συστατικό της πρώτης μάρκας με το όνομα "Masqua Mais". Πλούσιο σε βιταμίνες Α, Ε, Ωμέγα 6, θρέφει σε βάθος τα μαλλιά και προσφέρει λάμψη και προστασία.

Έλαιο Καμέλιας
Προέρχεται από τα λουλούδια καμέλιας από την Κεντρική και Ανατολική Ασία και είναι γνωστό για το ξεχωριστό άρωμά του. Πλούσιο σε βιταμίνη F και λιπαρά οξέα Ωμέγα 3 και 6, λειαίνει τα μαλλιά, προσφέροντας λάμψη και απαλότητα.


πηγη
 



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...